vivo är återigen mobilpartner samt officiell smartphone med hjälp av eSerie A TIM

0

[ad_1]

genom vilket eSerie A TIM 2022 meddelade tenderar att dess partnerskap i form av jag bor, smartphonetillverkare, för att förnyar sin närvaro inom sätt officiella Lega Serie A eSport-mästerskapet efter du kommer att behöva varit inblandad inom den mest uppdaterade upplagans Final Eight.

För att huvudpartner ytterligare A TIM eSerie närma sig vivo ha förmågan att göra sin egen tillgänglig teknologi ytterligare förmån med hjälp av idrottsman samt kunders i form av det finns en gemensam ardor med hjälp av spelet samt fotbollsfolks. Partnerskapet skulle vara aktivt inom hela faser av konkurrensen, med ursprung i onlinekval ytterligare final åtta, samt närma sig tenderar att låt oss titta på livemärket även vara involverat inom speciella aktiveringar. Vivo-produkterna närma sig tenderar att det har varit det i form av inom konkurrensen samt närma sig att bli van vid att personligen av idrottsman, företagsnamn samt influencers.

Samarbete närma sig är tryckt i form av nästa fras: “Det finns en gemensam egenskap mellan vivo samt eSerie A TIM är strävan efter excellens, för att kommer in vivos företagskultur är ordentligt representerad av Benfen, eller helt” tenderar att göra korrekt utfärdar samt göra dem duktig, nöja sig med tenderar att tackla sig ett skyldigheter “. På detta är ett mål som för att även spelarnas huvudpersoner inom konkurrensen säkerligen närma sig tenderar att eftersträva inom sin ett sätt kontra att slå för titeln; just av den anledningen närma sig dom som lyckas inom firman det som får, tillsammans med prispengarna, dessutom det finns en live smartphone.”

Logotyperna med hjälp av vivo, FIFA 22 samt eSerie A TIM

Michele Ciccarese, Commercial & Marketing Director med hjälp av Lega Serie A, förklarade: “eSerie A TIM är ett mästerskap för att försöker offensiv, dramatisk samt deltar genom vilket den höga konkurrensstandarden hela tiden bör följas av excellens hos de som teknologier samt följeslagare för att vi är de oerhört nöjda i form av tenderar att hålla fast vid det samarbetet i form av vivo, ett varumärke för att bra förkroppsligar dessa idéer, i form av vilket vi att informera om historier i fråga om innovation inom hela faser av eSerie A TIM, för att vi är de säkra på närma sig tenderar att fascinera de som en hel del fansen av turneringen samt förnämligast de som ungdomlig generationer.”

“Förra årets partnerskap hade varit det finns en framgång samt vi är de glada genom tenderar att vara igen kollektivt i form av TIM 2022 eSerie A genom så mycket som mästerskapet. Spjutspetsteknologi, innovation samt ständig uppmärksamhet på förbättringar samt nya trender är det finns en integrerad del av vårt metod. inom designen av nya merchandise samt inom valet av följeslagare. Vi föreställa tenderar att e-sportvärlden representerar den perfekta föreningen mellan idrottsvärlden samt teknologins värld samt vivo, för att ett varumärke i form av stor expertisförväntningar inuti varje områdena, kan för att inte gå fel inom spelet “- förklarade mannen Lindoro Ettore Patriark, marknads- samt detaljhandelsdirektör med hjälp av vivo Italia.

[ad_2]

Leave a Reply