Battlefield 2042 på Steam även har färre lirare än Battlefield 1 att tillägga V

Battlefield 2042 av kontinuerligt tenderar att obevekligt tappa lirare på Ångest, ytterligare den grad tenderar att variation av aktiva kunders det är det lägre än Battlefield V (2018) att tillägga ytterligare att tillägga genom användning av Battlefield 1 (2016).

Inom den tipsa resten av förra året hade vi rapporterat som Battlefield 2042 hade blivit omkörd av 2018 års kapitel när det gäller antalet aktiva spelare. Beklagligtvis även har situationen för att inte förbättrats eftersom den dess, tvärt om tvärsom även har den förvärrats och extra. För att Tom Henderson påpekar utifrån Steam Charts-data även har den är faktiskt men färre kunders än Battlefield 1, för att kommer du att kunna låt oss med ursprung i tweeten under.

Vi pratar förstås i fråga om siffror för att fluktuerar fast. Ytterligare instans efter jag i skriver den den här typen det nyhet är spelarna inom Battlefield 2042 6 915 gentemot 4 363 inom Battlefield 1 att tillägga 10 512 inom V. Vi pratar dessutom i fråga om kunskap för att bara är relaterade ytterligare Steam, vi är icke akut medvetna i fråga om den aktiva befolkningen inom sporten på PlayStation, Xbox att tillägga Origin, så det är det ouppnåeligt det som får det finns en komplett en bild.

Så även bara för att sanningen det spelarna inom Battlefield 2042 även har så en betydande mängd mitt i bara några få veckor efter släppet, ytterligare den grad tenderar att de som skadligt närmar sig siffrorna inom de som förr i tiden, kapitlen att tillägga tvinga Steam att utfärda återbetalningar till köpare är framträdande varningsklockor. Planerna för att stödja säsong 1 närma sig tenderar att avslöjas genom loppet av de som kommande veckorna, vilket dessutom bör innefatta den nya exponeringskartan, dock på som den här typen laget är som besvärligt tenderar att av religion tenderar att EA att tillägga DICE närma sig ha förmågan att återuppliva titelns förmögenheter. Så säg aldrig aldrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =