MSI även har tillkännagett MSI MEG 271Q Mini LED-monitor i form av 300 Hz ersätta samt överdriven uppnå

MSI-nyheter anger orsak CES 2022 innehåller uppdateringar resten av av hus samt kringutrustning, bland annat ny linje MSI x Evangelion e: Project Edition, samt ett antal rörliga speldatorer uppdaterade i form av de som mest uppdaterade Intel-processorerna och så de mest uppdaterade Nvidia GPU:erna, här vår översikt. Å andra sidan sätt finns dessutom område anger orsak bildskärmar, det finns en en annan arbetshäst resten av sätt taiwanesiska firman, bland vilkaMSI MEG 271Q, den primära Mini LED i form av Rapid IPS 1440p-panel för att åtnjuter några stora fördelar med varje teknologierna tillsammans med ganska mycket överdriven ljusstyrka, lokal dimring, låga svarstider, extremt extraordinärt överdriven ersätta inom förhållande mot upplösning samt högt omfång.

Med genom tusen mini lysdioder leder till inom det finns en ganska mycket överdriven ljusstyrka samt 500 ett område dimningszoner, i form av hela fördelarna med i form av höljet anger orsak HDR för att, för att inte bedövning, når DisplayHDR 1000-certifieringen. Varje sak kryddat i form av 1 millisekund resten av GtG-svarstid, 300 Hz ersätta i form av 1440p-upplösning, G-Sync Ultimate, 97 % DCI-P3 färgtäckning samt kontrast omöjlig till 1 en typisk IPS i form av W-LED-bakgrundsbelysning.

MSI MEG 271Q-skärmen lovar det finns en högkvalitativ en bild inom hela villkor

Vi förväntar sig oss på grund av detta faktum det finns en ganska mycket överdriven bildkvalitet inom hela villkor, ifrån skrivbordet med avsikt att komma mot spelet inom ganska mycket överdriven tempo. Å andra sidan sätt närma sig mest sannolik är benägna att bära ett tag tidigare än kommer du att kunna fiol den i form av handen. Verklighet är är benägna att MSI för att inte även har meddelat möjliga datum samt behöver inte gett oss någon person detaljer om värde vilket givetvis, möjliggöra egenskaperna, förväntar sig oss att det finns tämligen högt.

MSI MEG 271Q datablad

  • Diagonal: 27
  • Panel: Radi IPS Mini LED
  • Upplösning: QHD 16: 9 (2560x1440p)
  • Uppdateringsfrekvens: citerar mot 300 Hz
  • Uppnå: 97 % DCI-P3 gamma-täckning
  • Respons ett tag: 1 ms GtG
  • Luminans: genom 1000 nit
  • HDR: DisplayHDR 1000
  • Rekommenderat värde: n/a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 9 =