analytiker säger att det finns genom förbättring samt kan erbjuds 2022

0

[ad_1]

Via inträde resten av ett nytt 12 månader även har tidningen GamesIndustry.biz föreslagit det finns en ny artikel genom vilket den samlar prognoser anger orsak välbekanta analytiker resten av spelmarknaden. Bland de många olika dyker dessutom Dr Serkan Toto, vd anger orsak Kantan Games citerar. Personen som, efter du kommer att ha påmint de flesta i fråga om tidigare års förutsägelser (samt betonat tenderar att han bara om hade gissat åtminstone förutsägelse), uppgav tenderar att Mario Kart 9 är genom förbättring samt tenderar att tillkännagivandet kan komma 2022.

Speciellt sa Toto: “Jag jag vet att tenderar att Mario Kart 8 Deluxe ändå säljer ganska mycket duktig på Nintendo Switch, dock Mario Kart 9 är inom full förbättring (samt närma sig tenderar att inkludera det finns en tydligen nyhet) samt Nintendo jag skulle inte ha förmågan att presentera den genom användning av det finns en teaser redan inom 12 månader.”

Det finns en Mario Kart 8 Deluxe-bana

Toto av kontinuerligt att diskutera sidan dessutom smartphone resten av som rejäla N: “På mobilen även har Nintendo för att inte sagt så ganska mycket efter lanseringen resten av Mario Kart Tour 2019, dock jag överväga tenderar att 2022 skulle vara korrekt 12 månader anger orsak ankomsten resten av men det finns en välkänd IP på smartphone.”

Toto uppger eftersom den tenderar att Mario Kart 9, tydligt ett inofficiellt namn, är genom förbättring. På detta går hand inom hand genom användning av ett jämförbara berömmelse för att hävdar som spelet kan kallas “Crossroads” samt som kan inkludera massor av antal IP-adresser. Kan på detta vara den “intressanta det nyhet” för att analytikern föreslagit?

För att stödja tillfället är på detta efter alla bara för att ett berömmelse, dock Toto även har ett konstruktivt tidigare vad gäller prognoser, så det är det väl värt tenderar att att tänka på vad han sa.

[ad_2]

Leave a Reply