The King of Fighters 15, trailers samt foton för att stödja Kula Diamond

0

[ad_1]

The King of Fighters 15 återvänder som ett sätt att nuvarande sig genom användning av trailer Att tillägga Foton tillägnad Kula Diamond, men det finns en en personlighet för att återvänder åt SNK-serien som ett sätt att är tillgängliga inom listan genom som slutlig kapitlet.

Del resten av Grupp Krohnen kollektivt genom användning av det exakta Krohnen Att tillägga Ängel, Kula gjorde sin debut inom hit fightingspelserien inom The King of Fighters 2000 för att det finns en hemlig fighter.

Bra hemma inom kallare situationer, den den här typen karaktären är utrustad genom användning av krafter relaterade åt is samt pojken förstår hur man vidtar dem inom strid som ett sätt att stoppa tenderar att hans motståndare sig fritt.

Kort påstått, Kula är det finns en riktigt farlig fighter, framgångsrik tenderar att släppa lös förödande angrepp samt inom synnerhet utrustad genom användning av det finns en Ultimate för att fängslar fienden inom ett isblock samt eftersom den bryter den genom användning av rusar angrepp.

The King of Fighters 15 närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig med ursprung i samt genom användning av den 17 februari inom versionerna PC, PS5, PS4 samt Xbox Series X | S.

[ad_2]

Leave a Reply