Pokémon GO är redo att förvärva främja inom sporten men även fansen är ej nöjda

För att indikeras resten av det finns en dataminerare, Pokémon GO kan börja dela placera komma in reklam- i hela, sporten. Följare resten av mobila online-spel i form av stärkt verkligen är ej så nöjda i form av denna chans.

De som dataminer PokeMiners, för att kommer du att kunna låt oss inom tweeten under, delade pojken det finns en en bild för att tillgångarna introducerade inom Pokémon GO i form av ersätta 0.227.0. Tillsammans med det finns en ny brandeffekt men även ikoner i form av antal även har även det finns en serie platshållarbilder med hjälp av lagts mot.

De som Foton de kanske vara resten av antal storlekar, med ursprung i små horisontella banderoller för att jag skulle inte förmedla liten tillräckligt med utrymme citerar mot riktigt mega vertikala foton. Det är det tydligt tenderar att åtminstone format närma sig tenderar att dyka citerar inom antal segment resten av sporten, med ursprung i menyerna, mot kartornas utforskningsfaser och så vidare, förutsatt tenderar att de som i själva verket fakta är infogade. Pokémon GO-fans är ändå för att inte synnerligen nöjda i form av på detta, vilket framgår resten av svaren på dataminerarens tweet.

För att stödja tillfället, upprepar vi, vi har ingen aning i fråga om annonserna i själva verket fakta närma sig tenderar att infogas inom Pokémon GO. Det är det uppnåelig tenderar att de helt enkelt gjordes förebyggande i fråga om dig när du beslutar dig så att föredra som denna sort valet förr eller senare.

Vad tycker du kommer i fråga om som?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − eight =