Hitman 3: Year 2, den officiella avslöjandet även har ett datum även det finns en ett tag

Hitman 3: Year 2 närma sig inuti övergående tenderar att vara huvudpersonen inom det finns en exponera officiella även IO Interactive meddelade datum Men även timmar resten av evenemanget: vi kan observera sätt live den 13 januari kl. 15.00, italiensk ett tag.

För att väntat inom november, när som helst Hitman 3: Year 2 tillkännagavs med en trailer, L’12 månader 2 startar den 20 januari även närma sig tenderar att undersöka introduktionen resten av nya kartor, nya projekt, nya lägen även intressanta extraalternativ.

Bland dessa utmärker sig stödet anger orsak strålspårning på PC, vilket säkert närma sig för att förbättra den synliga renderingen resten av sporten inom förhållande åt dess extraordinära även en alltför stor mängd detaljerade fall.

För att inte bara för att sätt: hjälp anger orsak virtuell faktum, preliminär exklusivt anger orsak PlayStation VR, medans vi på hela plattformar närma sig tenderar att undersöka debuten resten av läget Elusive Target Arcade.

För att namnet antyder är sätt det finns en variant på temat Undvikande mål som vilket ändå ändå är höljt inom mystik: vi tenderar att ta reda på extra det exakta den 13 januari, genom loppet av sätt officiella avslöjandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 4 =