Xbox Series X | S, december 2021 har varit en av de bästa månaden du har någonsin för att stödja främja inom UK

december 2021 har varit som finaste månaden du har någonsin för att stödja Xbox Series X | S inom UK inom termer resten av främja: i överensstämmelse med informationen konsulterad resten av Christopher Dring ifrån GamesIndustry.biz, avveckla Microsoft-konsolen året i form av högre konsekvens än lanseringen.

Den extraordinära bekvämligheten resten av Xbox Game Pass, som redan har 31 spel bekräftade dag ett 2022, tycks ha övertygat brittiska kunders mitt i året, vilket resulterade inom ett verkligt angrepp på Xbox Series X Samt Xbox Series S förra månaden.

“Jag tittar ändå på decembernumret inom UK, å andra sidan jag anger möjlighet berätta tenderar att som försöker ut för att tenderar att som har varit den viktigaste månaden du har någonsin för att stödja Xbox Series X | S. Säker, tillsammans med lanseringsmånaden”, skrev Christopher Dring.

I själva verket den välbekanta problemet i fråga om den knappa utbudet resten av PS5, relaterat för att vi alla vet att mot halvledarkris, är redo att ha påverkat försäljningen inom UK hela genom tenderar att pressa kunders tenderar att falla igen på Xbox Series S, nästan hela tiden tillgänglig, inom avsaknad resten av av olika mot jul.

Som närma sig ändå tenderar att vara nyfiken att veta hur du kan den brittiska marknaden rörde sig generellt inom den tipsa resten av 2021, samt vad resultaten av Nintendo Switch, som tillsammans med Call f Duty: Vanguard dominerade försäljningen i november.

Leave a Reply