Arceus, dedikerade Nintendo Switch-tillbehör finns inom affären inom UK

Pokémon Legends: Arceus närma sig du kommer att ha det finns en rad i form av dedikerade accent ytterligare Nintendo Switch, förlitar sig på vad för att redan även har dykt citerar på My Nintendo UK Store, så för att med all sannolikhet dessutom närma sig tenderar att anlända ytterligare de som olika delarna resten av den officiella affären, ta hänsyn till tenderar att titeln återkallas.

Det är en serie till saker även kringutrustning i form av tema Pokémon Legends: Arceus, för att bör göras tillgänglig formellt med ursprung i spelets officiella releasedatum, eller 28 januari 2022, förlitar sig på vad för att dessutom rapporteras resten av den brittiska affären för att redan utställning de som aktuella föremålen.

Legend Pokémon: Arceus, de som nya tillbehören i form av tema

Med hjälp av tillfället känna till att vi bland tillbehören i form av tema undersöka ett Deluxe resefodral med hjälp av Nintendo Switch (på 23 kilo, eller cirka 27 euro) även det finns en axelkonsolryggsäck (på 25 kilo, cirka 30 euro), varje kännetecknas resten av {en snygg} Arceus-design även antal grafiska karaktärer inom japansk en metod för att återspeglar atmosfären inom Hisui, den nya miljön inspirerad resten av sätt feodala Japan inom sätt kommande Pokémonkapitlet.

I fallet med kringutrustning finns sätt som ersättare Split Pad Pro Controller från Hori för att redan presenterades till att börja med resten av december, sätt behöver vi säger att det finns en av andra variant resten av Joy-Con-kontrollerna i form av ett det bredare även format handtag att kunna gynna ergonomin även även inom på detta instanser antal illustrationer hämtade med ursprung i Pokémon Legends: Arceus, hela på 55 kilo, eller hela 65 euro.

I fallet med sporten, sammanfattning inom morse märkte vi det finns en ny trailer på huvudspråket i Japan i form av slåss, utforskning och fångst, efter det finns en ny italiensk reklamfilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − twelve =