den animerade lanseringstrailern tips till sympati

Dead Cells: The Queen and the Sea är för tillfället är tillgänglig, som ett resultat av lanseringstrailer, för att du kommer att se längst nämner inom nyheterna. Bara om ingenting verkar resten av innehållet inom DLC:n, som ett resultat av det är det det finns en animerad en film.

Det bästa sättet att för att i ändå, en gång du tittar på den vet du låt oss titta på vad som kan vara de som mest viktiga nyheterna inom Drottningen men även oceanen, även när de som berättas på ett väldigt komiskt metod: två nya biomer, ett skepp men även fyren, ett par nya försvarsmedel men även det finns en ny chef, som kan vara på toppen resten av fyren. Sätt denna sort är 2 slutlig sortiment, inom den meningen är benägna att de som överlappar det föregående paret av inom basspelet men även erbjuder mot ett nytt kvarvarande. på grund av detta faktum att veta är benägna att de befinner sig hyfsat svåra, så för att inte omöjliga.

Dead Cells: The Queen and the Sea finns att handla individuellt för att stödja 4,99 €, eller för att del av specialpaketet Dead Cells: Road to the Sea Bundle (som ett minimum på Steam), för att även innehåller basspelet och så de olika två DLC:erna, alla bitar mot ett rabatterat värdet.

Om du önska förverkliga extra, lära vår Dead Cells: The Queen and the Sea recension, genom vilket vi skrev:

Summan resten av kardemumman är är benägna att Dead Cells: The Queen and the Sea det helt är definitivt värt de som småbarn summa pengar som kostar. Den 2 nya graderna är välgjorda, även när de som för att inte är i synnerhet originella jämfört via seriens kanoner, men även sammandrabbningen via den nya chefen är hyfsat utstuderad. I själva verket, för att påpekats inom artikeln, ställs vi gå igenom det finns en DLC för att utställning det finns en viss kreativ trötthet, så vi fortsätter att vara på den acceptabla sidan. Så i fråga om du icke är redo att leva utan ut en livlösa celler rekommenderar vi det helt att du bara provar som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 3 =