PlayStation Store, PS5 att tillägga PS4-spel anger orsak lägre än 10 euro via januarirabatter

PlayStation Store januarirabatterna förnyades anger orsak bara några få dagar eftersom den, via nya PS5 att tillägga PS4-spel för att kommer du att kunna köpa även anger orsak lägre än 10 euro. Vilka titlar pratar vi i fråga om?

Anger orsak sätt första Kontroll (recension), tillgänglig inom sätt denna sort fallet via standardutgåvan anger orsak PS4 för att är redo att vara din på minimalt priset du har någonsin, det är det 8,99 € om du befinner sig det finns en PlayStation Plus-prenumerant.

Vi då A Plague Tale: Innocence (recension), Osobo Studios utmärkta reseadministratörer för att utspelar sig inom sätt medeltida Europa anger orsak digerdöden, för att dessutom även har utan kostnad PS5-uppgradering: kommer du att kunna köpa den anger orsak 9,99 €.

I fall du uppskattar mörka att tillägga störande atmosfärer, Vampyr (recension) sätt är redo att absolut vara anger orsak dig: det är det historien i fråga om a sjukvårdsleverantör för att förvandlats ytterligare det finns en vampyr, för att sig hela genom sätt viktorianska London mitt genom loppet av den spanska sjukan. Den finns på 9,99 €.

Till slut byter alldeles kön, Travis Strikes Again: No More Heroes (Recension) är ett komiskt att tillägga alldeles är irriterande actionspel, riktigt komiskt tenderar att spela inom samarbete via det finns en god vän: kommer du att kunna leverera fastigheter sätt ytterligare minimalt värde du har någonsin, 9,99 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =