The Witcher, inspelningen resten av den 3:e säsongen resten av Netflix-serien är redo att börja dela inom mars 2022

Som svar på vad för att rapporteras resten av Redanian Intelligence webbplats online, inspelning resten av 3:e säsongen hemmahörande i Netflix-serien The Witcher de kan börjar till mars 2022. Religionen härrör hemmahörande i en alltför stor mängd nyfiken av data.

Inom december 2021 Lauren Schmidt Hissrich, showrunner anger orsak serien, uppgav är benägna att manuset mot den 3:e säsongen är nästan klart: “Som den här typen är vår slutlig per vecka inom författarrummet. Vi är de det bara om färdiga via manuset och det är det jättebra. Jag så exalterad genom lära sig att säsongen växte till som ett resultat av den är baserad på min favoritbok inom sagan, Time of War.

Säsong 1 dessutom 2 även har lagt grunden anger orsak de som kommande evenemangen. Ändå den uppfinningsrik processen även har bara för att börjat. Vi har nu manuset, dessutom är faktiskt bör vi kalla komma in regissörer dessutom skådespelare, dessutom vi bör gräva djupare så att garantera det säsongen har fått utmärkt.

Dessa uttalanden hänvisar tillbaka till veckan för att slutade den 3 december 2021. Förproduktionen resten av säsongen börjar till inom januari 2022 (den är redo att redan ha börjat), vilket dessutom rapporterats resten av Redanian Intelligence. Är förutsatt på tidpunkten anger orsak dessförinnan, säsonger är sätt frivolöst att dra för slutsatsen är benägna att själva fotograferingen på grund av detta faktum jag skulle inte vara kapabel till börja dela inom mars 2022.

Efter alla är redo att sätt utvecklas till förseningar, båda så att bearbetningen resten av det finns en serie för att The Witcher är väldigt komplicerat i alla fall dessutom p.g.a. världssituationen p.g.a. den pågående pandemin.

Hur du kan för att i ändå, i fråga om tidslinjerna uppfylls, bör säsongens inspelning avslutas inom augusti 2022, antagen resten av sex eller sju månaders efterproduktion (det hela är hela tiden förlitar sig på dessförinnan, säsongers behandlingstid). I så fall jag skulle inte den 3:e säsongen vara klar mot våren 2023.

Även när det hela går för att avsiktligt är redo att givetvis releasen skjutas citerar som svar på Netflix vill ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + nineteen =