presentation inom maj 2022 genom Star Wars Day anger orsak det finns en insider

I rad med insidern Bespin Bullettin, Star Wars Jedi: Fallen Order 2 närma sig är benägna att introducerat anger orsak maj 2022, via anledning resten av Star Wars Day. Bespin Bullettin är kommer att bli ordentligt kommer in inom Star Wars-grejer samt har varit den primära för att pratade i fråga om händelsen resten av Respawn-uppföljaren redan 2020, utöver gav rykten i fråga om Star Wars: Squadrons Samt Star Wars: Battlefront II, bekräftade sig av den anledningen som vara noggrant.

I rad med vad pojken skrev startade händelsen resten av Star Wars Jedi: Fallen Order 2 nästan att direkt efter lanseringen resten av sätt första kapitlet. I rad med upplevelser även har utvecklingsteamet ändå säkert bekymmer relaterade åt pandemin, så målet är är benägna att presentera sporten genom Star Wars Day samt av den anledningen som lansera sätt årstiden efter sommaren 2022. Nyfiken nog, i rad med hans skyldigheter, Star Wars Jedi: Fallen Order 2 kommer att få för att inte för att använda sig av namnet “Fallen Order”, ens antar redogörelsen framställningen är anslutet åt den inom sätt första avsnittet.

Verkligen är sätt det finns en bevis till 1 en annan indiskretion, rapporterad resten av Jeff Grubb, för att talade i fråga om presentation före E3 2022.

På tal i fråga om den narrativa sidan, rapporterade Bespin är benägna att inom Star Wars Jedi: Fallen Order 2 närma sig karaktärer för att redan setts inom sätt första kapitlet är benägna att återvända, ett antal inom viktigare locktång än förr i tiden,, och det kommer dessutom är benägna att det har varit det erkända karaktärer ifrån Star Wars-sagan, för att inte betraktat inom den primära.

I själva verket är på detta inofficiell av data, så bära den för att sådan. Med hjälp av bevis bör vi redo på är benägna att Electronic Arts formellt presenterar sporten, för att ändå bara för att existerar inom ryktenas rike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + fourteen =