The Ascent med hjälp av PS5 samt PS4 rankas dessutom inom Förenta staterna resten av ESRB

Uppstigningen även har varit klassificerad med hjälp av PS5 samt PS4 dessutom hemmahörande i ESRB, den amerikanska styrelsen, samt denna och extra försäkran ser ut peka på ett närhet förestående säger med hjälp av sporten.

I fall du ha i åtanke effektivt, i sanningen med hjälp av det exakta det finns en månad av den anledningen som Ascent för PS5 och PS4 betygsattes i Taiwan. Kort förklarat, det är det uteslutande en tidsfråga, med all sannolikhet snabbt, tidigare än Neon Digital formaliserar ankomsten resten av sin titel på plattformarna PlayStation.

Publicerad inom juli förra året tidsmässigt exklusivt På PC samt Xbox är The Ascent ett solo- eller co-op action-RPG för att utspelar sig inom det finns en futuristisk värld inom cyberpunkstil för att heter Veles.

Ascent, ESRB-klassificering

“Vi välkomnar dig mot som högsta uttrycket resten av arkologin inom The Ascent-gruppen, det finns en vertikal metropol, befolkad resten av varelser hemmahörande i så mycket som galaxen, samt drivs resten av multinationella som företag. är benägna att spela rollen för att det finns en arbetskraft, ägd resten av rörelsen för att stolt äger du kan samt alla de invånare inom gör alla dina distrikt”, lyder den officiella sammanfattningen resten av sporten.

“Till minst en en typisk överväldigar det finns en rad katastrofala tillfällen dig: Ascent-gruppen stänger sina dörröppningar resten av anmärkningsvärda anledningar, samt gör alla dina distrikts överlevnad är inom fara. Måste du bära mot beväpning samt ge den ut på ett nytt projekt med avsikt att avslöja skäl till som för att hände.”

Genom användning av två antal klassificeringar genom sitt bälte, för att nämnt, är som en betydande mängd tveklöst är benägna att tillkännagivandet resten av PS5- samt PS4-versionerna resten av The Ascent närma sig i hela, tillfällig. Såvida för att inte Sony siktar på att införliva sporten inom februaris line-up PlayStation Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × five =