Battlefield 2042 är utan kostnad denna helg i form av Xbox Live Gold eller Game Cross Ultimate

Battlefield 2042 är redo att laddas ner dessutom spelas fri denna helg resten av kunders Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate, för att del av som traditionella initiativet Free Play Days för att i form av jämna mellanrum tillåter dig att prova säkert titlar utan kostnad hela det finns en begränsad tidsram.

Borde du prenumererar på den ena eller olika Microsoft-tjänsten (Xbox Game Pass Ultimate består av Xbox Live Gold), vet du ladda ner som nya skjutprogrammet med ursprung i Electronic Arts dessutom DICE på den här adressen i Xbox Series X | S-versionen oa denna sida i Xbox One-version på Xbox Store utan kostnad med ursprung i dessutom i form av för tillfället är mot timmar 9:00 den 10 januari 2022.

Det är det inte det finns en väldigt stor tidsram, å andra sidan som tillåter dig att utöva ett rätt så djupgående test resten av Battlefield 2042 dessutom därför ha förmågan att överväga i fråga om du göra köpet eller för att inte, som ett resultat av som ändå är som kompletta sporten anger orsak varenda komponent .

Inuti initiativet Utan kostnad speldagar den denna sort helgen vi upptäcker att vi dessutom två olika utan kostnad nedladdningsbara game, i enlighet med anpassad: som ena är actionäventyrsskräcken Den sjunkande staden, i form av huvudmål på verk resten av HP Lovecraft dessutom inom synnerhet på Cthulhu-cykeln, medans den övriga titeln är Star Renegades, ett turbaserat strategi-RPG i form av vackra 2D-sci-fi-karakteriseringar för att dessutom har varit ganska mycket uppskattade resten av kritiker.

Observera ändå tenderar att Battlefield 2042 nuförtiden är också i form av En minskning mot 59,99 euro anger orsak Xbox Series X | S-versionen dessutom 46,89 euro anger orsak Xbox One-versionen, medans The Sinking City även har sänkt priset mot 9,99 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − seven =