8 tiotusentals sålda? Räkningen är redo att vara väldigt det felaktiga, medger Ross är faktiskt

Förr inom veckan hade varit PlayStation-fans inom uppståndelse när som helst regissören Jeff Ross avslöjade sätt Dagar borta hade sålt genom åtta tiotusentals exemplar på PS4. Pojken spekulerade vidare tenderar att Steam-porten troligen hade lagt mot och extra 1 miljon lirare mot titelsumman. För tillfället är medger pojken ändå tenderar att räkningen är redo att vara en alltför stor mängd det felaktiga.

Verklighet är tenderar att Ross, när som helst pojken talade på Twisted Metal-skaparen David Jaffes YouTube-kanal, gjorde sätt klart dess leverans med hjälp av “försäljningssiffror” hade varit det finns en nedlagd webbplats online för att heter Gamestat, för att i verkligheten ritade trofédata att kunna beräkna ett ungefärligt variation av lirare. Inom sätt denna sort fallet jag skulle inte begagnade kopior, PS Plus/Now-versioner även uthyrningar alla de bidra mot siffran på åtta tiotusentals. Som verkliga antalet försäljningar kan vara minska.

Days Gone Deacon

Pojken tillade dessutom tenderar att de som för att inte väsentligen hade varit toppen resten av PlayStation a avvisa det finns en uppföljare of Days Gone, å andra sidan ledningen med hjälp av Sony Bend. Ross hänvisade mot “lokal ledning” inom sitt ursprungliga inlägg – gänget antog tenderar att dessa fras syftade på någon person form resten av regional chef inuti PlayStation Studios anläggning. Inom sanningen ser ut sätt för att inte vara fallet.

Som gjorde tydligen för att inte studion även har aldrig ens testat rekommendera det finns en uppföljare mot karaktärer resten av Shuhei Yoshidas även Hermen Hulsts kaliber, eller dom som vanligtvis även har slutlig ordet i fråga om tenderar att starta ett nytt utmaning.

Så mycket som talet, ha i åtanke vi, föddes ur sanningen det Ghost of Tsushima har överskridit 8 miljoner sålda enheter även anses vara det finns en hit resten av Sony. Ross svarade via tenderar att konstatera tenderar att Days Gone dessutom hade sålt relaterade siffror å andra sidan beskrevs för att ett misslyckande. För tillfället är finner vi tenderar att denna rapport i verkligheten är det felaktiga.

Vi önska tenderar att i slutändan avslöja extra officiella informationen i fråga om försäljningen resten av Days Gone, även när sätt ser ut otroligt tenderar att Sony närma sig att tala för dem som ett resultat av IP-adressen är faktiskt även har övergivits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 + 13 =