ny trailer för att stödja slutlig säsongen hemmahörande i Crunchyroll

0

[ad_1]

Ett helt nytt trailer för att stödja Jättarnas övergrepp publicerades resten av Crunchyroll som ett sätt att annonsera den kommande ankomsten resten avförra säsongen resten av den animerade serien, eller säsong 4 del 2, hela vilken vi till slut närma sig tenderar att undersöka slutsatsen resten av händelserna.

Tydligt, som ett resultat av den är en trailer för att stödja den slutlig delen, är redo att den frivolöst inkludera ett element spoiler, därefter jag skulle inte dom som för att inte behöver ha förhandsvisningar resten av handlingen göra korrekt inom tenderar att hålla sig borta från för att försöka videon för att verkar under.

Trailern finns inom en officiell tweet resten av Crunchyroll, videoströmningstjänsten, inte för länge sedan köp från Sony, för att även har rättigheterna tenderar att publicera serien inom väst. På halvminutens animation ha kunskap i att vi undersöka ett tidseffektivt montage resten av antal medryckande scener i form av Eren Jaeger, Armin men även Mikasa inom ett antal höjdpunkter hemmahörande i sätt igår men även det långa loppet.

Titeln på trailern är “Crescendo”, men även den sammanfattar ordentligt den känslomässiga laddningen för att den sport, dessutom grund av musiken hämtad hemmahörande i Chopins Nocturne för att erbjuder varje liten sak en alldeles speciell atmosfären. Redan inom december hade vi betraktat en trailer för säsong 4 del 2, på sätt denna sort laget är vi det praktiskt taget genom vilket: Jättarnas övergrepp – Final Season Part 2 närma sig tenderar att sändas inom Italien den 9 januari 2022 på Crunchyroll.

[ad_2]

Leave a Reply