PlayStation-spelen i form av de som högsta betygen 2021 för att stödja Metacritic: the first Final Fantasy XIV: Endwalker

Metacritic även har avslöjat vad PlayStation-spel i form av högsta betygsmedelvärde resten av 2021, under vilket Square Enix Final Fantasy XIV: Endwalker står stolt. Observera, som ett resultat av vi ej pratar i fråga om exklusiva spela, och använder inte en i fråga om spela för att släpps på PS5 eller PS4, på grund av detta faktum dessutom plattformsoberoende. Musik oss läsa:

  1. Final Fantasy XIV: Endwalker (PS5) – 93 Metascore
  2. Hades (PS5) – 93 Metascore
  3. Tony Hawk’s Professionell Skater 1 + 2 (PS5) – 90 Metascore
  4. Final Fantasy VII Remake Intergrade (PS5) – 89 Metascore
  5. Synth Riders (PS4, PSVR) – 89 Metascore
  6. Disco Elysium: The Final Lägre (PS5) – 89 Metascore
  7. It Takes Two (PS5) – 88 Metascore
  8. Deathloop (PS5) – 88 Metascore
  9. Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5) – 88 Metascore
  10. Ghost of Tsushima: Director’s Lägre (PS5) – 88 Metascore

För att kommer du att kunna undersöka är toppositionerna ockuperade resten av tredjepartsspel. Den 2 första även har såväl som samma identiska metascore även är Final Fantasy XIV: Endwalker även Hades i form av 93. Som bör sägas är benägna att rankingen utställning till minst en del konstigheter. Åt instans finns sätt PS5-portar för att stödja spela för att redan släppts på PS4, för att Tony Hawks Professionell Skater 1 + 2 även självaste Final Fantasy VII Remake Intergrade. Som finns dessutom det finns en obalans inom antalet utvärderingar resten av säkert spela. Åt instans Synth Riders behöver inte så en mängd.

Det är det ändå det finns en nyfiken betyg, för att effektivt representerar på detta 12 månader resten av övergång för att stödja PlayStation även dess mest uppdaterade generations konsol.

Leave a Reply