hjälp för att stödja cross-save även har tagits bort för att stödja Battle Cross på PS4 att tillägga PS5

0

[ad_1]

I enlighet med historier hemmahörande i säkert utövare resten av Genshin Impact, tydligt även har ersätta 2.4 tagits bort eller inaktiverats oavsiktligt stödet mot cross-save / cross-progression för att stödja Battle Cross på PS5 att tillägga PS4, vilket betyder att utövare för att inte är redo att olösta kommer in belöningarna på PC att tillägga mobila prylar i fråga om premiumpasset köptes genom PlayStation-versionerna.

För att stödja den oinvigde stöder Genshin Impact crossplay att tillägga cross-save på hela plattformar genom vilket det är det av tillgängligt, specifikt PS5, PS4, PC, iOS att tillägga Android. Så resultat i mot är faktiskt har varit som potentiellt att inköpa premium Battle Cross hemmahörande i PS5 att tillägga olösta kommer in belöningarna hemmahörande i mobil- eller PC-versionen.

För tillfället är är ändå PlayStation-spelare tydligt tvungna är benägna att hämta kostar omedelbart hemmahörande i sin konsol även när de som utför på ett antal prylar. I fråga om för att inte, a felmeddelande för att uppmanar användaren nysta kommer in belöningen på plattformen genom vilket premiumversionen resten av Battle Cross köptes, för att inom videon under:

För att stödja de som flesta utövare är denna variation sanningen är det finns en olägenhet, som ett resultat av de som bör olösta kommer in belöningar hemmahörande i det finns en specifik plattform all direkt. För att stödja tillfället är förklaringarna mot denna ändring för att gjorts resten av korsutvecklingen resten av Genshin Impact för att inte fixa att tillägga framför alla bitar i fråga om det är det ett val av för att önskas resten av miHoYo att tillägga Sony eller ett bristfällig som kan är benägna att fixas via det finns en ersätta genom de som kommande de gånger.

På en gång även har utvecklarna meddelat ankomsten av 4 alternativa skinn för Mona, Jean, Rosaria och Amber, vilket tydligen kan representerar en form av censur som införts av Kina.

[ad_2]

Leave a Reply