Activision fördömde det finns en fuskutvecklare

0

[ad_1]

Activision beslutade är benägna att stämma EngineOwning, det finns en välkänd byggare resten av oärliga för att stödja serien call of Duty. Studien är baserad inom Tyskland att tillägga på klagomålet behärskar vi läsa att mannen är involverad inom “tillväxt, främja, distribution, säljer att tillägga exploatering resten av en komplett portfölj resten av fusk att tillägga hacks för att stödja en alltför stor mängd fashionabla online- multiplayer-spel, synnerligen de som hemmahörande i Call of Duty-serien.

Fusken resten av Motorägande de är det inte det finns en hemlighet för att stödja någon person, som ett resultat av de som erbjuds genom det finns en lättillgänglig webbplats online (för att vi inte för inte närma sig är benägna att tillhandahålla länken åt). De som består av automatisk siktning, automatisk avfyrning, olika spelarpositionsdetektorer att tillägga olika otäcka utfärdar, i form av kostar för att sträcker sig hemmahörande i 4,49 € för att stödja tredagars åtkomst åt 139,99 € för att stödja nittio dagars åtkomst.

Inom stämningsansökan hävdar Activision är benägna att fusken även har uppmanat irreparabel sår på hennes rykta, vilket gör är benägna att hon åderlåter, rejäla inkomstfamiljer.

Göra en ersättning för CODs erkännande försök skrupelfria att tillägga som företag för att EngineOwning stadigt dra nytta av spelen för att stödja sin egen , säljer fusk, hacks att tillägga en annan en farlig mjukvaruprogram, ordentligt akut medvetna i fråga om är benägna att de som förstör upplevelsen för att stödja olika ivrig spelare att tillägga skadar Activision.

I fråga om vi ​​behöver är på detta och extra ett steg inom Activisions brott gentemot fuskare, efter lansering av Ricochets anti-fusksystem, som verkar ge utmärkta resultat. Som finns i sanningen en hel del ivrig spelare för att klagar genom den enorma närvaron resten av fuskare inom Call of Duty: Warzone, i form av en hel del för att även har övergett sporten av den anledningen. Activision hade varit därefter tvungen för att söka runt säkerhetshöjning med ett syfte att stävja nedgången för att stödja sin flaggskeppsprodukt.

[ad_2]

Leave a Reply