spelvideor utställning Stormveil Castle men även extra, ifrån den stängda betan

Bara några få spelvideoDen eldstaden Ring, hämtat ifrån testversionen resten av som slutna nätverket, publicerades de som mest uppdaterade de gånger på YouTube, för att det är kommer du att kunna låt oss titta på som extra detaljerat Stormveil av chateau men även olika segment resten av sporten för att gick tenderar att upptäcka inom den versionen.

Videorna inom höra sig för är redo att innefatta spoiler, på grund av detta faktum är redo att dem som för att inte behöver ha förhandsvisningar hålla sig borta från för att försöka dem, å andra sidan dessa är komponenter relaterade ytterligare versionen beta resten av sporten, på grund av detta faktum för att inte det helt.

Videorna även har publicerats inom som sent resten av användaren ER-SA och låter dig göra det förvärva det finns en extra komplett en bild resten av säkert områden för att även har gjorts utforskbara inom testversionen för att för att inte lång sikt kan vara hittade.

Det förstå vara nyfiken för att återvända men även låt oss titta på dessa områden, synnerligen efter den nya injektionen resten av av data för att härrör ifrån den långa intervjun via det finns en djupgående artikel för att inte för länge sedan publicerades resten av tidningen Edge.

Sätt den här typen är spelscener för att illustrerar säkert intern men även yttre områden resten av Stormveil Castle inom synnerhet, å andra sidan dessutom olika områden men även inom Den eldstaden Ring för att hade gjorts synligt hela genom lanseringen resten av testversionen resten av som slutna nätverket, för att arrangerades inom november, å andra sidan via de som aktuella videorna först inte för länge sedan publicerade.

Det är det ett antal den lilla bokstaven för att även har kommit resultat i de som mest uppdaterade de gånger Den eldstaden Ring, gillar sanningen det Demon’s Souls-grafiken på PS5 satte press på From Software: kommer du att kunna upptäck en allmän sammanfattning resten av dessa inom specialen på ny information från Edges exklusiva intervju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =