Tokyo rankas inom Korea, det kommer ej tenderar att vara för att stödja våldsamt

Ghostwire: Tokyo även har varit klassificerad inom Korea, även betygsinformationen avslöjar säkert den lilla bokstaven i fråga om sätt nya spelets en personlighet för att avancerade resten av Tango Gameworks genom loppet av överinseende resten av Shinji Mikami.

Mellan spel som släpps 2022, Ghostwire: Tokyo närma sig tenderar att placera oss inom skorna till 1 pojke för att även har hamnat inom centrum för att stödja det finns en övernaturlig tillfälle för att även har lanserad lös horder resten av fördrivna andar inom centrum resten av den huvudspråket i Japan huvudstaden: varje gång pojken befinner sig inom besittning resten av speciella befogenheter, bestämmer pojken sig som ett sätt att för att använda sig av dem som ett sätt att genomföra ut spöken.

En idé för att, i enlighet med vad vi läser, för att inte närma sig tenderar att utvecklas på ett extra grovt även förnuftigt metod, vilket erbjuder på display det finns en “representation resten av våld för att inte extrema “även därför syftar åt det finns en klassificering för att inom Europa jag skulle inte ha förmågan att motsvara PEGI 16.

Ghostwire: Tokyo, den koreanska klassificeringen

För att kommer du att kunna läsa inom skärmdumpen ovan lyder spelöversikten för att stödja den koreanska brädet: “Ett förstapersons actionspel genom vilket huvudpersonen försök rädda sin ungdomlig bror och eftersom kommer att få andekrafter som ett sätt att Shibuya, genom vilket 1000: s folk även har försvunnit p.g.a. ett paranormalt fenomen.”

Kommer du att kunna för att hitta extra detaljer om sätt nya sporten utvecklat resten av Tango Gameworks för att stödja PC Men även PS5 inom vår Ghostwire förhandsvisning: Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + four =