de som nya smarta TV-apparaterna närma sig du kommer att ha det finns en plattform med hjälp av NFT:er

Bland nyheterna meddelade resten av Samsung genom CES 2022 finns dessutom “NFT Aggregation Platform“Det är det det finns en digital plattform hela genom vilken kunders närma sig ha förmågan att köpa att tillägga låt oss titta på NFTs på nya snyggt TV resten av NEO QLED, MicroLED-serierna att tillägga The Frame-serien ifrån den asiatiska det stora.

NFT även har varit ett resten av de som väsentligen den mest nämnde ämnena i hela, videospelsområdet och ej bara för att genom 2021 att tillägga denna nya gräns med avsikt att köpa att tillägga lossa digital varor har fått alla sakerna extra populär. Tydligt behöver Samsung för tillfället är dessutom finns tillgängliga i inom denna värld, att tillägga absolut ut stödja NFT via sina smarta TV-apparater, de som första på planeten är benägna att stödja denna metoder.

Det finns en första en bild på den nya NFT-plattformen resten av Samsungs smarta TV-apparater

Grund av “NFT Aggregation Platform” närma sig kunders ha förmågan att förhandsgranska NFT tillgänglig med hjälp av förvärvet på antal marknadsplatser, komplett via obegränsad detaljer om {författaren} att tillägga metadata med hjälp av blockkedjan.

Dom som redan även har NFT närma sig ha förmågan att för att använda sig av Samsung-plattformen med avsikt att låt oss titta på sina förvärvet för att ett slag nuvarande vitrin. Som alltsammans stöder även “Snyggt Calibration”, det finns en ny metoder för att robotiskt ändrar TV-inställningarna, inom sätt den här typen fallet är förutsatt på de som parametrar för att NFT-författaren valt med avseende på ljusstyrka, färgton att tillägga ganska mycket extra.

Extra detaljer om “NFT Aggregation Platform” med hjälp av Samsungs smarta TV-apparater närma sig är benägna att avslöjas genom 2022.

Hela tiden vistelser på det som talas eller diskuteras om Snyggt TV, Samsung tillkännagav också Gaming Hub för sina modeller som kommer att möjliggöra streaming eller konsolspel med samma kontroller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × four =