7 game närma sig för att försvinna registret inom januari 2022

Microsoft avslöjade som sju matcher ytterligare januari 2022 de kommer lämna registret genom Xbox Game Pass anger orsak konsol även PC. Bland dessa vi upptäcker att vi även Mount & Blade: Warband, The Little Acre även PUBG: Battlegrounds. Å andra sidan inom fallet via som efteråt finns som utmärkta nyheter.

Under är den kompletta listan genom game som kan för att försvinna Game Gå inom januari 2022:

Xbox Game Pass, det finns en reklambild

Inom fallet via PUBG: Battlegrounds Battle Royale närma sig för att försvinna Xbox Game Pass-katalogen ifrån även via den 12 januari 2022 kommer att bli ett gratisspel, en nyhet tillkännagavs under The Game Awards 2021.

För att normalt närma sig Xbox / PC Game Gå-prenumeranter ha förmågan att köpa hela game som kan vara på ett sätt för att försvinna tjänstekatalogen hela genom att dra för vinst resten av ett En minskning åtminstone 20 % anger orsak hade varit även en av många dem.

Så att håll sig på område som man behandlar tema, tydligt lovar 2022 är benägna att visa sig vara ett mycket väl 12 månader anger orsak prenumeranter på Xbox Game Pass som 31 spel har bekräftats på dag ett från och med nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =