Capcom pratar i fråga om DLC 2022

Capcom nämnde utgivningen resten av DLC även nytt innehåll material med hjälp av Resident Evil Village även Monster Hunter reser sig 2022, baserat på den udda nyårshälsningsartikeln publicerad resten av Famitsu inom Japan.

I termer av Monster Hunter Rise jag vet att vi redan att det infinner sig det finns en PC-version som kan den 12 januari 2022, vilket representerar den primära releasen du har någonsin med hjälp av Capcom på sätt nya året.

Utöver på detta är expansionspaketet Monster Hunter Rise ändå på direkt: Sunbreak, som kan är benägna att föra via sig nya monster även nytt innehåll material mot sporten, varje sak närma sig hela sommaren.

På Resident Evil Village är planerna ändå relativt odefinierade, ur allmänhetens synvinkel, dock det framstår som nya för att förväntas mitt i 2022: kapitlet inom höra sig för bör förvärva DLC:er även expansioner genom året, via och extra meddelanden väntas först genom de som kommande månaderna.

Dock är sätt för att inte första gången för att sätt talas i fråga om öka mot Resident Evil Village, möjliggöra är benägna att utvecklarna redan hade rapporterat är benägna att Gratis DLC kommer snart, mest sannolik även dessa emot densommarsäsong. Detta är icke den den som det nyhet i fråga om Resident Evil: utgivaren även har rapporterat är benägna att mannen även har med hjälp av avsikt är benägna att specialiserat sig i serien gång mitt i 2022, vilket dessutom antyder det finns en vilja är benägna att bli bra ett antal kapitel ifrån sätt föregående dag, med viss möjlighet eventuellt via olika. remaster närma sig genom det följande period.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + six =