SteamOS 3 jag skulle inte ha förmågan att uppta cirka 15 % resten av sätt 64 GB internt minnet

0

[ad_1]

Operativsystemet som kan att bli van vid att resten av Steam Deck, SteamOS 3, är redo att den uppta 15 % resten av sätt totala minnet på konsolen inom sin grundversion (64 GB).

närma sig med ursprung i MetaCouncil-forumet genom vilket publiceringen antecknar SteamOS-bild 20211120.2. Hela genom dessa försöker vi är benägna att Steam Deck-operativsystemets lättviktslyft skulle vara 10 GB, eller cirka 15 % resten av den transporterbara konsolens 64 GB.

Vi ha i åtanke ändå är benägna att det dessförinnan talades i fråga om 24 GB för att stödja SteamOS 3: Valve sänker bördan på operativ metoder och det är det på grund av detta faktum potentiellt är benägna att Steam Deck på releasetillfället är redo att träna ut via ett men lossa OS. För tillfället ha kunskap i att vi vi säger att är benägna att 10 GB är redo att vara max.

Steam däck

Tenderar att göra det finns en jämfört, jag vet att är benägna att Windows 10 64-bitars framför som krav större än 20 GB, då å andra sidan på PS5, Xbox Series X | S dessutom Switch-konsoler framför som krav operativsystemet cirka 20 % resten av sätt totala minnet. Spartanskt uttryckt ser ut Valves OS vara nöjaktigt magert för tillfället. Inom hela instanser, ta hänsyn är benägna att Steam Deck-basmodellens 64 GB är för att stödja litet i ett försök att lyckas resten av rejäla AAA-spel (för att för tillfället är ytterligare dessutom via överstiger 100 GB) är sätt klart är benägna att det kommer visa sig vara nödvändigt är benägna att utöka minnet via ett microSD.

Steam Deck även har bevisad nämner sig på sistone, dessutom grund av nya bilder av den slutliga konsolförpackningen.

[ad_2]

Leave a Reply