utan kostnad expansion tillgänglig i form av Kaycee’s Modig, det finns en oändlig roguelike

0

[ad_1]

Kryptering, Daniel Mullins vackra nya varelse, kommer att få det finns en ny utan kostnad expansion ringa nämner Kaycees modig, för att definieras för att ett rogueliknande kortspel samt på grund av detta faktum slot i inom den normala känna å andra sidan för att en form individuellt läge, för att hur som helst hela tiden inkorporerar hemligheter och tekniker relaterade ytterligare huvudhistorien.

Huvudspelet är redan inom sig en form roguelike kortspel, å andra sidan i form av öka resten av reseadministratörer inom escape room-stil, under vilket vi bör försök att för att samla för ledtrådar, f r ee pussel samt reda ut mysterier för att det är vi är redo att fly ifrån sätt mörka samt läskiga hemmet där under vilket vi befinner oss.

Kryptering även har hastigt blivit det finns en kult å andra sidan även har dessutom vidgat sina vyer, blivit en alltför stor mängd populär samt även samlat kommer in ett antal utmärkelser, för att vi besitter betraktat inom top50 av 2021 av Polygon, för att resten av massor av anses vara ett riktigt mästerverk. Som nya tillägget känd som det finns en “miniexpansion” samt heter Kaycee’s Modig, dessa dagar inne beta-fas samt tillgänglig med hjälp av alla de.

I ett försök att få fart på sätt nya läget inom höra sig för, gå bara för att ytterligare huvudmenyn samt därifrån bör den vara tillgänglig inom beta. Efteråt närma sig fler uppdateringar som ett sätt att balansera sätt, nya tillfällig, och extra berättelseelement samt ytterligare samt i form av det finns en slutlig chef. I fråga om du icke även har lärt känna sätt denna sort sporten än, spring samt lära vårt Kryptering granskning.

[ad_2]

Leave a Reply