lasten resten av PS5-versionen även datumet för att stödja förladdningen kom på

Nu har vi en för tillfället är en metod för att hitta ny detaljer om Horisont Förbjudet Väst. Sammanfattning, vi upptäcker spelets lätt vikt inom PS5-version även förladdningsdatumet för att stödja den digitala versionen köpt genom PlayStation Store.

Kunskapen närma sig med ursprung i PlayStation Game Size, för att rapporterade nästa av data tillägnad PS5-versionen resten av Horizon Forbidden West:

  • Nedladdningsvikt: 96 350 GB (och använder inte en D1-patchen)
  • Förladdningsdatum: 11 februari 2022
  • Som denna sort det släpps den 18 februari 2022

För att kommer du att kunna låt oss titta på är på detta det finns en betydligt börda, praktiskt taget dubbelt så stor som Elden Ring. Förladdningen är ändå tillgänglig det finns en varje vecka tidigare än släppet, så även de som genom användning av icke-snabba anslutningar närma sig ha förmågan att ladda ner sporten tidsgräns ytterligare D1. Självklart bör du kan tänka på sanningen det Horizon Forbidden West på releasedagen närma sig det som får det finns en grundläggande D1-patch genom användning av dimensioner som inte är det erkända för att stödja för tillfället är.

Aloy riktar sin båge emot det finns en varelse inom Horizon Forbidden West

PlayStation-spelstorlek påpekar dessutom tenderar att säkert game, inom databasen, rapporterar det finns en verkar större lätt vikt än sätt slutlig, vanligtvis ytterligare även genom användning av 20 GB ökad. Som ser ut som om inom alla de instanser absolut tenderar att Horizon Forbidden West närma sig tenderar att väga inte mindre än 70 GB.

Horizon Forbidden West kan också tenderar att publiceras på PS4, dock för att stödja tillfället även har vi ingen person detaljer om lasten resten av denna variant. Vi tycker för att inte tenderar att den är alltför på ett annat sätt än PS5.

Väntan på Horizon Forbidden West fortsätter att vara reslig, dock för tillfället ha kunskap i att vi beundra nya bilder som visar de vackra mekaniska varelserna i mitten av spelet.

Leave a Reply