Graphic Contest of Christmas 2021 i ett försök att vinna Switch OLED samt Xbox Series S, riktlinjer samt huvudpunkterna

0

[ad_1]

GameStop Italien erbjuda oss det finns en ny Grafisk tävling, denna tillägnad julen 2021. Den denna sort konkurrensen låter oss vinna intressanta kostar, för att det finns en Nintendo Switch OLED, det finns en Xbox Series S samt extra, hela genom tenderar att kommer in din personliga julteckning genom användning av videospelstema. Musik oss låt oss titta på tips om hur man du kommer deltar samt detaljerna i fråga om priserna.

Att kunna ställa upp inom GameStop Graphic Contest bör du kommer ett originalritning, både digitala samt traditionella, under vilket som finns inte mindre än två karaktärer hemmahörande i tv-spelens värld för att byter eller sammanfattning även har bytt julklappar. Gåvan bör vara sett samt unika, för att inte ett spartanskt paket genom användning av det finns en rosett.

Du besitter åt 26 december 2021. Att kunna ställa upp bör du kommer dela gör alla dina skapande inom GameSoul Fb–gruppen resten av GameStop genom inlägget “Grafisk Coh-oh-ontest jul!”

Jag vet att dessutom tenderar att personalen är redo att begära det finns en fungerande utkast (en bild eller skanning resten av pågående arbete) i ett försök att bekräfta tenderar att ritningen är verklig samt tenderar att den som delade den är den sanna ägaren. Så behåll något utkast åt gör alla dina arbete i ett försök att bara vara säker på att du för att inte har fått utesluten hemmahörande i konkurrensen. Utkast ska bara distribueras på begäran resten av personalen.

Var och en speciell person är redo att bara kommer in det finns en ritning. Ritningen ska bära författarens signatur (namn samt efternamn): den måste vara läsbar samt inom ett krok.

DE vinnare tillkännages den 5 januari 2022 på Twitch GameStopIT-kanalen samt närma sig då även tenderar att kontaktas personlig på Fb-.

Utmärkelser

DE utmärkelser för att stödja GameStop Christmas 2021 Graphic Contest är:

  • 1:a tillräckligt med utrymme: Nintendo Switch OLED-konsol
  • 2:a tillräckligt med utrymme: Xbox Series S-konsol
  • 3:e tillräckligt med utrymme: Xbox Series X Mini-Fridge

Som kan till och med tenderar att det har varit det olika tio av ytterligare kategorier: inom åtminstone klasskategorier närma sig det finns en attrahera – för att för att inte redan har mottagit någon person resten av de som tre första positionerna – tenderar att delas ut samt skaparen närma sig det som får ett presentkort väl värt 25,00 € för att för användning inom GameStop-butiker eller på GameStop.it.

[ad_2]

Leave a Reply