nya med hjälp av DualSense inom rosa, blått dessutom lila för att konsolfodral

0

[ad_1]

Tillsammans med de som färgade omslagen med hjälp av PS5, som finns dessutom nya med hjälp av DualSense resten av Sony-konsolen, som kan är benägna att presentera sig inom de som nya varianterna rosa, blå dessutom lila inom enlighet via {de olika typerna} resten av lurad ifrån dessutom via januari 2022.

För att kommer du att kunna låt oss titta på inom videon ovan läggs den nya DualSense till människor som redan är nuvarande, dessutom fullbordar därför erbjudandet inom enlighet via kloreringen för att förutses med hjälp av färgade omslag, för att det är kommer du att kunna ha PS5 utmärkt koordinerad via handkontrollen.

PS5 via matchande skal dessutom DualSense inom nya

Även inom som denna sort fallet väntar vi på ett releasedatum, för att bör motsvara typ av omslagens, eller via börja ifrån kl. januari dessutom vanligtvis hela första halvåret 2022.

Även de som nya DualSense Nova Pink, Starlight Blue dessutom Galactic Purple är redan tillgängliga på PlayStation Direct inom Förenta staterna, vilket gör som potentiellt med hjälp av oss det som får en extra det exakta begreppet i fråga om värdet, möjliggöra är benägna att förbeställningarna inom denna region är öppna genom den officiella Sony-butiken: det är det 75 USD, på grund av detta faktum ett värdet som kan vara bara lite ökad än sedvanlig DualSense, i alla fall med hjälp av tillfället.

[ad_2]

Leave a Reply