PS5, utbytbara färgade officiella skal infört resten av Sony, inom antal mode-

0

[ad_1]

PS5 ska till slut förvärva sin officiella färgade omslag produceras omedelbart resten av moderbolaget, marknadsförda på PlayStation-bloggen dessutom levereras till januari 2022 även inom Italien, utöver ett antal olika av länder som.

För att man även har misstänkt länge, möjliggöra den faktiska konfigurationen resten av PS5 för att gör tenderar att kommer du att kunna bära resten av sidokåporna hyfsat spartanskt, även har Sony beslutat tenderar att lansera skal av olika officiell via antal inom januari 2022, vilket gör tenderar att kommer du att kunna radikalt ändra utseendet på konsolen.

PS5, Sonys officiella färgade skal

Färgerna Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue dessutom Galactic Purple eller svart lila, rosa, blå dessutom lila, är de som första varianterna för att dessutom närma sig tenderar att göras tillgängliga inom Italien hemmahörande i dessutom via januari 2022 med hjälp av PS5-skalen dessutom närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga med hjälp av varje versionerna resten av konsolen, sätt behöver vi säger att PS5 Digital dessutom normal via optisk läsare.

Inom väntan på tenderar att förverkliga sätt exakta dessutom officiella releasedatumet med hjälp av dessa omslag finns tillbehören redan tillgängliga på PlayStation Direct, eller Sonys centraliserade officiella återförsäljare, inom förbeställning på värdet på 55 USD.

PS5, Midnight Black-omslagen inom förgrunden

De som rosa, lila dessutom blå varianterna väntas hela första halvan resten av 2022, så de kommer till vilket som troligen efteråt än de som svarta omslagen, för att har fått de som första tillgängliga inom januari.

Sonys hävda närma sig tillfällig efter uppfinningen resten av det finns en patent för utbytbara överdrag inte för länge sedan dök citerar, vilket att direkt hade fått oss att komma ihåg chansen resten av deras ankomst, dessutom möjliggöra den berömda historien i fråga om omslagen ytterligare salu resten av Dbrand dessutom den efterföljande rättsliga kampen.

[ad_2]

Leave a Reply