GTA är redo att överleva lika länge för att James Bond se fram emot Take-Two CEO

0

Take-Two VD Strauss Zelnick förklarade tenderar att GTA är redo att vara lika länge för att filmsagan i fråga om James Bond. Chefen förklarade sin synpunkt på Jefferies Virtual En värld Interactive Entertainment Conference, för att rapporterats resten av VGC.

Zelnick fick svårigheten i fråga om Take-Twos nyckelfranchising även har det finns en begränsad eller i fråga om de kommer göra som hålla fast vid det gränslös utvecklas kollektivt i form av industriföretag samt tekniska utvecklingsidealer. VD:n uttalas av den anledningen som: “I fråga om ett spelet faktiskt är otroligt närma sig som tenderar att hålla fast vid det på sin ett sätt. Jag har ingen aning har du antagligen betraktat som, jag inneha sammanfattning betraktat den nya Bond-filmen, samt den hade varit fantastisk. Det skulle vara bäst att tenderar att all franchise borde vara för att James Bond. Sätt finns förvärva instans inom underhållningsvärlden för att faller inuti den kategorin, dock de som finns. Jag överväga tenderar att GTA är ett resten av dem.”

Mannen tillade av den anledningen som: “Jag överväga som Red Dead både en av många dem samt NBA dessutom, efter alla, som ett resultat av basket närma sig tenderar att leva vidare. “Mannen utökade av den anledningen som diskursen hela genom tenderar att konstatera tenderar att Borderlands, BioShock samt Civilization är redo att vara del av denna klasskategorier, men den är säkert mest viktiga faktorn se fram emot dessa titlar är kvaliteten Mannen förklarade dessutom tenderar att som inom säkert instanser finns en nödvändighet resten av tenderar att produkten “pausas” som ett sätt att som ska förvandlas till det finns en “wow”-effekt.

Det finns en scen ifrån GTA Trilogy

“Jag äger hela tiden sagt tenderar att tenderar att göra icke-sportsliga spelet årligt utsatta för äta IP även varje gång det är det standarden, så vi övertagande oss ett tag tenderar att skapa betydligt vi tycker är extremt fenomenalt.” Zelnick förklarar dessutom tenderar att rörelsen av kontinuerligt tenderar att råd nya immateriella egenskaper: 56 % resten av produktionen hela de som kommande tre åren skulle vara nya franchiseavtal.

Pratar i fråga om GTA The Trilogy, bilder av Nintendo Switch-versionen visar grafiken.

Leave a Reply