Sony avslöjar de som 10 förmodligen den mest spelade titlarna genom sätt första året, 25 utmaning genom förbättring

PS5 fyller 12 månader att tillägga ordförande se framåt för att Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, önskade att exponera vad 10 förmodligen den mest spelade titlar på konsolen genom dessa tolv månader, kommunicera mycket mer 25 utmaning genom förbättring på PlayStation Studios.

Ryans operation närma sig inom samband genom användning av tack från Hermen Hulst för det första året av PS5 ändå den tillämpar det finns en tydligt festlig ton, ta hänsyn till nyckeln framgång för att fram till denna punkt uppnåtts resten av den nya generationens konsol, genom användning av sin egen 13,4 miljoner sålda enheter.

PS5, de som 10 förmodligen den mest spelade titlarna genom sätt första året

  1. Fortnite
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. FIFA 21
  4. NBA 2K21
  5. Assassin’s Creed Valhalla
  6. Destiny 2
  7. MLB The Show 21
  8. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  9. Demons själar
  10. NBA 2K22

– Det fanns ett hektiskt 12 månader, å andra sidan det är det {bara början} se framåt för att PlayStation 5Ryan skrev. Utvecklarna att tillägga följeslagare vi strävar genom användning av även har lanserat större än 360 spelet på PS5. Såväl som finns sätt dessa dagar genom 25 titlar genom förbättring se framåt för att konsolen på PlayStation Studios.

“Jag behöver tacka alla de våra communitymedlemmar se framåt för att deras uthållighet. Vi av kontinuerligt tenderar att låt oss det finns en en alltför stor mängd överdriven förfrågan på PlayStation 5 att tillägga vi alla vet att tenderar att begränsade fylla på är irriterande se framåt för att en mängd resten av våra kunders.”

“Vi är redo att garanti er tenderar att vi gör vårt yttersta att kunna göra varje liten sak för att står inom vår makt att kunna distribuera så en mängd prylar för att potentiellt – det är det betydligt vi strävar genom användning av regelbundet och det är det ändå vår företräde.”

Leave a Reply