börjar till den övriga säsongen, spelas på FIFA 22

0

Begynnelse resten av olika säsongen resten av e Serie A TIM, som kan är benägna att spelas på FIFA 22. Danserna närma sig är benägna att öppna hemmahörande i söndag 14 november 2021, då evenemanget närma sig är benägna att erbjuds på Milan Games Week 2021. Låtlektioner oss läsa olika huvudpunkterna hämtade hemmahörande i sätt officiella pressmeddelandet:

Efter det finns en första säsong full resten av framgångar se fram emot eSerie A TIM, tillsammans med priset för att största italienska evenemang på Italian Esports Awards, är den officiella Lega Serie A exporttävlingen igen, exklusivt spelad på EA SPORTS FIFA 22.

Teater se fram emot den officiella presentationen resten av evenemanget se fram emot alla de följare skulle vara Milan Games Week, referensshowen inom Italien se fram emot esport- dessutom spelvärlden.
Söndagen den 14 november, i form av börja klockan 14.30, närma sig fansen ha förmågan att låt oss det avslöjar resten av eSerie A TIM 2022.
Ett rikt datorprogramvara för att innehåller, tillsammans med historien i fråga om sätt nya mästerskapet, närvaron resten av ett antal proffsspelare, förmågor dessutom besökare, berörda inom underhållningsaktiviteter se fram emot de flesta för att showmatcher dessutom frågestunder.

{Det finns många} förbättringar inom pipelinen, så dessutom ett antal fasta punkter dessutom kontinuitet i form av den primära upplagan, tillsammans med rollen för att Infront Italy för att, på uppgift resten av Lega Serie A, närma sig är benägna att hålla fast vid det inom hanteringen resten av organisationen dessutom produktionsaspekterna resten av evenemanget, assisterad resten av turneringsarrangören PG Esports. I ett försök att komplettera listan genom Lega Serie A-partners närma sig sätt dessutom är benägna att det har varit det TIM dessutom PlayStation®.

TIM, titelsponsor se fram emot konkurrensen, närma sig är benägna att sända evenemang relaterade mot turneringen på TIMVISION dessutom närma sig är benägna att sända exklusivt varumärkesinnehåll på dess kanaler.

PlayStation, för att bekräftar sig för att huvudpartner mot eSerie A TIM 2022, skulle vara ett gäng se fram emot onlinekvalificeringsfaserna som kan vara öppna se fram emot alla de på sin spelinstrumentpanel.

Mötet i form av alla de följare är därefter satt mot söndagen den 14 november på Milan Games Week, se fram emot det finns en ny, medryckande säsong resten av eSerie A TIM.

Leave a Reply