The Queen of Whispers, Bungie avslöjar nya den lilla bokstaven i fråga om tillverkningssystemet

Bungie även har avslöjat nya den lilla bokstaven i fråga om som nya tillverkningssystem resten av de som vapen som kan är benägna att introduceras via Viskningens drottning, den förväntade nya expansionen resten av Destiny 2 som kan till en början resten av 2022. Speciellt förklarade utvecklarna är benägna att målet är är benägna att göra systemet “extra specifikt” än de som föreslogs tillförene, via verkar större huvudfokus på strider helt än på samlande resten av materialfaciliteter .

Inom det finns en intervju via Polygon förklarade spelregissören Joe Blackburn är benägna att som denna sort nya tillverkningssystemet skulle vara “en alltför stor mängd extra djup än de som tillförene setts “även mycket mindre knutna mot rundturer på de som antal planeterna inom Destiny 2 i ett försök att att samla materialfaciliteter även källor, för att som pågår inom olika MMO.

Vi behöver faktiskt är benägna att på detta program ska kännas extra heligt, extra specifikt. Dessutom vi behöver är benägna att du ha det finns en reslig relation via dina vapen. Dessutom medan du behärskar ett, behöver vi är benägna att du tänka på att på betydligt för att “Jag äger spenderat bara lite ett tag via som denna sort vapnet även är faktiskt känner jag att individen är det finns en expert på är benägna att för att använda sig av som.” Dessutom jag föreställa för att inte är benägna att kommer du att kunna förvärva den känslan i fråga om måste du köra längden även bredden på platser, att samla örter även eftersom den vi säger att “är faktiskt förvandlar jag denna ört mot det finns en pistol”säger Blackburn.

Framtida 2

Sorgligt nog går Blackbourne för att inte komma in på extra den lilla bokstaven, dock som ser ut klart är benägna att vapensystemet skulle vara extra knutet mot via huvudfokus på strider. I b rief, vi kan undersöka betydligt för att liknar horde -läget se fram emot Black Armory Forges, dock utan ut en all den tråkiga delen resten av är benägna att att samla materialfaciliteter även källor för att så bara lite råkade uppskattas resten av spelarna även framför alla delar utan ut en RNG -faktorn det som får som perfekta vapnet. via de som största förmånerna.

för att i ändå, i ett försök att kontrollera extra, kommer att få vi bara för att redo. Destiny 2 Whispering Queen -expansionen närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom 22 februari se fram emot PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S även Xbox One. Bungie bekräftade inte för länge sedan som inom DLC ingen ny Darkness-relaterad underklass kommer att introduceras, dock är benägna att modifieringschanser även förbättringar närma sig är benägna att göras på de som gamla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *