förbeställning vänta PS5 även PS4 tillgänglig hemmahörande i inom morgon

Guerrilla Games meddelade tenderar att jag förboka hemmahörande i Horizon Forbidden West, den exklusiva väntetiden för att släpps kl PS5 även PS4 inom februari, skulle vara tillgänglig hemmahörande i även via inom morgon. Den här typen är hela huvudpunkterna.

För att meddelats resten av studion officiella Twitter -profil närma sig reservationer vänta fysiska även digitala kopior resten av Aloy nya reseadministratörer tenderar att det har varit det tillgängliga hemmahörande i även via hemmahörande i inom morgon, torsdag 2 september, hemmahörande i 16:00 inom Italien. Inga och extra huvudpunkterna även har avslöjats, å andra sidan eventuella bokningsbonusar även specialutgåvor, tillsammans med det finns en eventuell Collector’s Edition, närma sig troligen tenderar att avslöjas vänta tillfället.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Horizon Forbidden West, för att initialt har varit avsiktligt åt 2021, även har skjutits citerar åt det efterföljande 12 månader. Som nya utgivningsdatumet är fastställt åt 18 februari, exklusivt vänta PS5 även PS4. Uppskjutningen även har olyckligtvis lämnat Sonys line-up otäckt vänta julperioden, vilket närma sig tenderar att låt oss titta på frånvaron resten av exklusiva skapade resten av förstapartisstudiorna hos den huvudspråket i Japan det enorma. Hursomhelst, den av ytterligare tiden måste göra sätt uppnåelig vänta Guerrilla Games -utvecklare tenderar att konstruera en av de bästa möjliga upplevelsen, så det är det det helt väl värt för att delta för ett par månader åt.

För tillfället är redo att PlayStation -användare redo Spela om Horizon Zero Dawn på PS5 med den kostnadsfria 60 fps -uppgraderingen eller spela som Aloy i Genshin Impact, den berömda rörelse -RPG resten av miHoYo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *