Övergiven även har skjutits nämner mot 2022, BlueBox medger du kommer att ha avslöjat sätt “vänta förtidig”

Övergiven sätt avslöjar sig bara lite extra hela genom hennes Officiell FAQ publicerad på referenssajten, via Blå låda för att belyser antal fasetter resten av PS5 -spelet för att har fått emottaga det praktiskt taget alltsammans gamergemenskapen till debatt för inom månader, även upprepar dessutom det bästa sättet att titeln hade varit “avslöjades vänta förtidig”.

Utvecklingsteamet säger tenderar att de som strävar mödosamt med ett syfte att försök att släppa öde så snabbt för att uppnåelig, å andra sidan “sporten”. det är det inte klart än tenderar att verkar “, för att rapporteras inom extraordinärt poäng även lösningar, sett på denna hantera. Bland problemen finns dessutom det finns en ganska mycket tydligen kunskap: sätt märkliga fallet via stor app 5 GB å andra sidan via det finns en övergående teaser för att varar bara några få sekunder ser ut som om sätt lita på förlita på ett tekniskt svårigheten.

Släpvagnen måste ha varit lång sikt, å andra sidan laget sprang ut ur problem inom slutlig stund även hade varit därefter tvungen tenderar att skära det hela mot det finns en liten teaser som kan vara den för att dessa dagar syns. Appens dimension förblev ändå den dimension för att förväntas håll alltsammans trailern, varför den väger 5 GB. De som “spelbar prolog” full förväntas ändå å andra sidan sätt finns ingen person detaljer om sätt möjliga släppdatumet.

Vänta tillfället är släppet resten av Abandoned avsiktligt mot 2022 även alltsammans sporten närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt inom både digitalt även kroppslig format, det är det inte relaterat mot The Haunting, oavsett korspromotionen för att meddelades resten av Blue Box tenderar att sätt du tänker tenderar att ge det nya spelet till dem som köpte det föregående, såväl för att erbjuda The Haunting till övergivna köpare.

Blue Box rapporterar dessutom tenderar att den för att inte även har någon person koppling mot Kojima Productions e Hideo Kojimaupprepar att som är ett litet opartisk som företag via säte inom Nederländerna. Abandoned är tryckt för att det finns en skräckskytt / överlevnad, via “liv som” njuter även det finns en “filmisk” upplevelse, för att “simulerar det finns en realistisk teknik vänta överlevnad”.

Teamet fördjupar sig dessutom inom den märkliga omständighet sammanhang för att sätt befann sig inom: baserat på vad för att rapporterades “övergavs” vänta förtidig “även såväl som, p.g.a. antal missförstånd, nådde sätt det finns en ganska mycket det bredare tittare än förväntad, vad mannen satte men lång sikt hela tryck utvecklarna även drev dem tenderar att och extra förfina sporten, för att men för att inte är klart tenderar att verkar.

Såsom ett slut, alldeles inom linje via kommunikationen även mysterierna för att kännetecknar denna affär, rapporteras sätt tenderar att Övergiven det kommer ej tenderar att känd som sätt: det är det i sanningen ett kodnamn, via spelets riktiga titel som kan tenderar att meddelas varje gång sporten verkar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *