Wreckfest på Xbox Series X via 4K samt 60 fps via den nya uppdateringen

Wreckfest fick det finns en tydligen ersätta dess Xbox Series X, vilket övertagande sporten ytterligare 4K e 60 fps via det finns en anmärkningsvärd kvalitativ stigning, möjliggöra att det kan ett racingspel.

Bugbear Entertainment av konstant för att motverka för samt skapa sin Wreckfest, inom på detta omständigheter via det finns en ersätta vilket är redo att vara nödvändig titta på ett antal entusiastisk spelare, fördubblar bildfrekvensen på Xbox Series X. I överensstämmelse med historier i riktning bort utvecklingsteamet inom officiella anteckningar i fråga om den nya uppdateringen I riktning bort samt via mars stöder sporten är faktiskt 4K samt 60fps på Microsofts det efterföljande generations konsol.
Varje liten sak på detta närma sig inom {en ganska stor} ersätta, för att dessutom introducerar ett antal nytt innehåll material titta på att iaktta aktuella racingspelet samt speciellt tillägget från den nya säsongen via Woodland Dash-turneringen, för att titta på via sig Hammerhead RS-bilen samt antal olika spelfunktioner.
Att anse finns dessutom ett antal korrigeringar från antal buggar samt brister samt bättringar för att tillämpas på serversystemet samt på nätkoden som ett sätt att vara t tering online- nyheter247 skriver i fråga om. Det nyhet som står stolt förmodligen den mest är ändå just den anmärkningsvärda uppgraderingen för att tillämpas på Xbox Series X-versionen, för att är faktiskt är redo att gå ytterligare 4K samt 60 foton per sekund, under tiden som på Xbox Series S förblir sporten 30 fps via upplösning ändå “4K”, i rad med historier, även när det är det oklart i fråga om det är det exklusivt eller inbyggt upplösning.
Med avsikt att lära dig extra i fråga om sporten inom undran hänvisar vi ytterligare Wreckfest recension, påminner i fråga om är benägna att utvecklingsteamet Bugbear är är faktiskt del av THQ Nordic efter förvärvet från förlaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − four =