presentation på E3 såväl som släpps 2021 se framåt för att Jeff Grubb, helt oförutsedda tillfällen

Starfield är fortfarande ett av de stora mysterierna och de mest efterlängtade spelen i denna period, men den vanliga journalisten / insidern Jeff Grubb det står ganska säkert att spelet är schemalagt i Utgång för 2021, troligen mot slutet av året, med undantag för förseningar som främst kan bero på problemen som orsakats av Covid-19-pandemin.

Bethesdas sci-fi RPG har praktiskt taget inte setts ännu, men enligt Grubb beror detta på lagets vilja att hålla hemligheten, med fokus på en kortdistanspresentation sedan det släpptes på marknaden, åtminstone i de ursprungliga programmen.
På tal om Dealer Gaming-podcasten rapporterade VentureBeat-reportern att, baserat på deras resultat, skulle Bethesdas idé vara en marknadsföring och marknadsföring liknande den som ses för Fallout 4, som faktiskt visades för första gången i ett par månader bort från lanseringen på marknaden.
Återigen skulle tanken vara att göra en fullständig presentation på E3 2021, eller i juni i år, följt av lanseringen inom samma år, troligen i den sista delen därför kanske mellan november och december. Allt detta förutom förseningar på grund av nödsituationer orsakade av Covid-19, Men.
Enligt Grubb finns det fortfarande en “90%” chans att Starfield fortfarande kommer att presenteras på E3 i år, men den chansnivån sjunker med avseende på släppet, vilket lätt kan vara släpps senare med tanke på den nuvarande globala situationen. Efter den första teasern och mystisk bilder läckt ut på internet, inget mer av Bethesda-spelet har sett än med förvärvet av laget av Microsoft kommer direkt på Xbox Game Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =