Miles Morales förbättrar inom den brittiska försäljningstabellen bästsäljande spelet inom UK

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales igen ännu en är benägna att vara den bästsäljande spelet i inom UK se fram emot den mest uppdaterade veckan, modern Betyg programvaruförsäljning se fram emot den brittiska marknaden grund av återlämnande resten av nya PS5-aktier inuti på detta utrymme, mest sannolik.

Samma identiska Marvel’s Spider-Man: Miles Morales hade startade sin uppstigning redan till en början resten av mars, inom samband i form av återkomst resten av nya påfyllning resten av PS5 inom STORBRITANNIEN, fast återfick avslutningsvis toppen inom veckan för att just avslutats.
Sporten Insomniac Games bryter därefter i viss mån dominansen resten av Nintendo Switch men även inom synnerhet Nintendo, för att i alla andra fall tillverkningen 6 resten av de som 10 titlarna inom höjden tio. Fantastiskt Mario 3D World + Bowsers Fury slutligen slutar därefter inom olika placera efter ha laglig rättighet varit först resultat i ännu en förra veckan, antagen resten av att markera udda Animal Crossing: New Horizons e Mario Kart 8 Deluxe, i form av Minecraft (per Nintendo Switch) men även stäng första hälften resten av höjden tio.
UK Software Betyg 8-14 mars:

  1. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  2. Fantastiskt Mario 3D World + Bowsers Fury
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Minecraft
  6. Call of Duty: Black Ops Cold War
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin’s Creed Valhalla
  9. Fantastiskt Mario 3D All-Stars
  10. Ring Fit Adventure

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 4 =