The Last of Us, TV-serie Pedro Pascal och därav Bella Ramsey är Joel och därav Ellie

The Last of Us, den TV-serie HBO, definieras tydligare genom användning av att iaktta officiella tillkännagivandet i riktning bort skådespelarna huvudpersoner att de kommer spela Joel ed Ellie: Jag Pedro Pascal e Bella Ramsey.

med viss möjlighet dessutom att kunna tysta de som antal rykten för att uppstod hela dessa timmar, för att de som ytterligare instans märkte rollen för att Joel erbjöd Mahershala Ali, HBO och därav exakt samma Neil Druckmann bekräftade tenderar att Pedro Pascal och därav Bella Ramsey valdes se framåt för att rollerna för att huvudpersonerna, två en betydande mängd välbekant ansikten, framför allt se framåt för att dem för att det följande TV-serier.
Pascal sågs inte för länge sedan inom huvudrollen se framåt för att Mandalorianen, Disney + TV-serien på Star Wars, efter du kommer att behöva varit den fascinerande å andra sidan kortlivade Oberyn Martell inom religionen ​​resten av svärd, å andra sidan även har det finns en nödvändig långvarig yrke i riktning bort hans även inuti Narcos, The Mentalist och därav en hel del filmrullar tillsammans med de som mest uppdaterade Wonder Woman 1984.
Bella Ramsey, som kan tenderar att spela Ellie, vi märkte henne som ett alternativ inom den beslutsamma småbarn kvinnan Lyanna Mormont inom Game of Thrones och därav inom rollen för att Angelica inom His Dark Materials, tillsammans med närvaron inom säkert filmfilmer, det finns en riktigt anmärkningsvärd begynnelse ta hänsyn tenderar att hon men för att inte även har fyllt 18 kalenderår och därav på grund av detta faktum det helt är närstående den förväntade åldern se framåt för att huvudpersonen inom serien.
Efter The Last of Us 2 växte till den njuter genom användning av flest utmärkelser i riktning bort årets njuter definierar till sist dessutom HBO-TV-serien förlitar sig på videospelfranchisen, som kan tenderar att låt oss Neil Druckmann vara involverad inom frontlinjen kollektivt genom användning av manusförfattaren Craig Mazin i riktning bort Tjernobyl se framåt för att det finns en verkligt högprofilproduktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + four =