kalendern se framåt för att den fjärde dagen resten av mästerskapet tillägnad PES 2021

eFootball.Professionell IQONIQ, eSport-tävlingen tillägnad PES 2021 säsongsuppdatering, av konstant via stor entusiasm: den 13 februari återvänder lagen ytterligare sfären se framåt för att fjärde dagen resten av mästerskap.
Genom användning av dessutom Juventus men även Roma deltar inom turneringen, syftar evenemanget ytterligare tenderar att övervinna att iaktta redan utmärkta konsekvens förra säsongen, för att hade 15 miljoner visningar på YouTube.
Denna sort är starttiderna se framåt för att matcherna på den fjärde dagen:

  • Bayern Monaco vs. Roma (malm 13:15)
  • Arsenal emot Juventus (malm 14:10)
  • Celtic Glasgow vs. Galatasaray (malm 15:05)
  • Manchester United vs. Barcelona (16:00)
  • Schalke 04 vs. Monaco (malm 16:55)
Så mycket som mästerskapsdagen närma sig tenderar att sändas inom direktuppspelning i riktning bort 13:00 på nästa kanaler:

 
Det finns en detaljerad utvärderingsdestination resten av matcherna den fjärde dagen finns på denna adress. Under det den uppdaterade klassificeringen resten av eFootball.Professionell IQONIQ-mästerskapet:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − fourteen =