Final Fantasy 7, “nyheterna” råda över översatts dåligt, regissörens sanna fras

Inte för länge sedan motomu Toriyama, medregissör vänta Final Fantasy 7 Remake. I överensstämmelse med det finns en första översättning framstod att iaktta för att i fråga om att iaktta jag skulle inte det har varit det område tenderar att presentera ett par hela den kommande Square Enix-konserten Tillkännagivanden dedikerat ännu en rollspel 2020. Det är det uppenbar tenderar att ganska mycket av tänkte att omedelbart på information för att det finns en PS5-version, det finns en PC eller ännu en att tillägga genom användning av det finns en Xbox, dock möjliga DLC: er uteslöts för att inte, det hela stöds dessutom resten av antal rykten för att inte för länge sedan cirkulerade. Bör är faktiskt finner vi att iaktta Toriyamas fras råda över översatts dåligt.

Hela genom Gematsu må vi avslöja tenderar att hans exakta tillkännagivande lyder, inom översättning: “Hiya, jag Toriyama, medregissör vänta Final Fantasy 7 Remake. Vi kommer att till slut ha förmågan att höra orkestern inom helgen. För att inte bara för att närma sig att iaktta tenderar att det har varit det musik i riktning bort att iaktta ursprungliga sporten., dock ganska mycket av nya låtar komponerade vänta Final Fantasy 7 Remake, så jag veta för att inte redo på tenderar att orkestern övertagande igen dem. Det kommer det har varit det en metod tenderar att låt oss deras utmärkt hela evenemanget, i själva verket, dock att iaktta kan till och med vara tillräckligt med utrymme vänta ett bonusprogram genom vilket jag skulle vara nuvarande: Jag ska att tala för något i fråga om Final Fantasy 7 Remake. ”
För att kommer du att kunna läsa säger medregissören sin helhelt simpelt att iaktta närma sig att diskutera sporten, att iaktta betyder för att inte i alla avseenden tenderar att det kommer det har varit det information resten av någon person typ. Tydligt är att iaktta större än genomförbar tenderar att säkert tillkännagivanden ingår inom hans tal, dock det är vanligtvis genomförbar tenderar att att iaktta bara för att är ett par uttalanden i fråga om spelets tillväxt, svårigheterna för att uppstått, de som mål som för att ställts nämner vänta denna nyanpassning att tillägga olika relaterade ämnena: det finns en bakom scenerna inom Final Fantasy 7 Remake, genom användning av olika fras större än information.
Det är det men för att inte dags tenderar att sin helhelt förlora hoppet, dock på en gång må vi för att inte anta tenderar att det finns någonting nytt för att väntar på oss. Vi kommer att få reda på att iaktta först den 13 februari.
Till sist påpekar vi dem hela nyheterna att tillägga förmånerna på PS5 resten av uppdateringen 5.5 vänta Final Fantasy 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 8 =