speedrunner klarade som på lägre än 13 min

0

[ad_1]

Ett speedrunner slutade Elden Ring inom lägre än 13 min, vinst från hela möjliga erkända knep. Säker, du kommer fattade korrekt, någon person är redo att slutföra FromSoftwares titel på den genomsnittliga tiden anger orsak det finns en någotsånär överkomligt begreppet.

Med ett syfte att lyckas inom firman hade varit youtubern MitChriz, för att givetvis gav sig komma in inom det finns en Any%-run, dvs under vilket det är det tillåtet tenderar att dra nytta av bristfällig att tillägga antal brister i ett försök att att uppnå sitt funktion.

För att framgår resten av videon, i ett försök att komma mot toppen på så tillfällig ett tag, använde mannen det finns en serie blixtlås för att nära rusa upp hans förbättring. Observera tenderar att som kan ha gjort men högre i fråga om som slutlig mega-zipet hade kommit komma in omedelbart. Så som finns ändå område anger orsak förfiningar inom denna klasskategorier.

Tydligen nog, oavsett den korta tiden som tog, lyckades MitChriz dessutom för att samla för på sig duktig klädsel, vilket aldrig skadar.

Eftersom den lanseringen, Elden Ring som blev det finns en en alltför stor mängd älskad titel resten av speedrunners, för att faktiskt gnager på den på hela möjliga betyder att tillägga bränner rekord efter skiva. Sätt finns mot instans som avslutade den utan att ta skada att tillägga personer utan att någonsin attackera.

[ad_2]

Leave a Reply