Commodore 64 närma sig igen 2022 via Windows 11 samt Android

0

[ad_1]

De som Commodore 64 är på ett sätt tenderar att återvända 2022: det kommer känd som Commodore GK64 samt närma sig ha förmågan att snurra Windows 11 samt Android. Projektet presenterades resten av Massimo Canigiani, chef anger orsak Commodore Business Machine, för att tydligen menar allvar via tenderar att återuppliva Commodore-varumärket.

Är redo att Commodore 64 återfödas 2022?

Utgivningen resten av Commodore GK64 det är det avsiktligt ytterligare 2022 samt även har tänkts ut för att ett allt-i-ett-system, via ett verkar vara som påminner i fråga om den som tillhör det historiska 8-bitarsdatorn för att släpptes hela första hälften resten av 1980-talet, den berömda versionen resten av “big biscuit”.

Med hjälp av för tillfället är, den hårdvaruspecifikationer, tillsammans med tenderar att alla de delar närma sig tenderar att det har varit det inom kroppen via Cherry-tangentbord, tillverkat inom Tyskland. Bland säkerheterna, Bluetooth, Wi-Fi, ett par USB-portar, det finns en Ethernet-port samt det finns en HDMI. Sätt råder ändå osäkerhet anger orsak monitorn, via chansen tenderar att den är 21 eller 30 tum. Sätt kan till och med tenderar att det har varit det det finns en integrerad webbkamera samt det finns en c-flagga mus.

Ett fotografi resten av Commodore GK64-förpackningen

I rad med Canigiani närma sig Commodore GK64 tenderar att vara den mest uppdaterade Commodore Business Machine-produkten via ett nostalgiskt fotavtryck. Det följande närma sig ut inuti övergående: det kommer vara det finns en laptop, för att ingenting är känt i fråga om men.

Som ett sätt att specificera tenderar att Commodore Business Machine för att inte även har betydligt tenderar att göra via TheC64, via TheVic20 samt TheA500 Mini, granskad för några dagar sedansom kan vara hemmahörande i det finns en en annan producenter (och eftersom i verkligheten för att inte nyttjar originalmärkena).

[ad_2]

Leave a Reply