hela former av droger konsumerades på kontoren, i enlighet med Howard Scott Warshaw

0

[ad_1]

Inom Atari säker förbrukad någon person form resten av en medici ne. Det nyhet är ej ny, så det är det tydligen är benägna att rapportera sättet att Howard Scott Warshaw, berättare åt Yars’ Revenge, Raiders of the Lost Ark även den beryktad ET: The Av ytterligare-Terrestrial, bekräftade som på sitt eget metod inom guide. Once Upon Atari: Hur jag skapade historia genom att döda en industripublicerad 2020 även passerade bara lite genom loppet av tystnad, så riktigt tydligen.

Inom volymen, för att syftar åt är benägna att rekonstruera förklaringarna bakomAtari-krasch även med ett syfte att berätta i fråga om företagskulturen inom Atari genom loppet av de som 12 månader då mannen hade varit inom firman (efter Bushnell-eran), beskriver Warshaw på ett antal händelser bland dårskaperna för att hände på dens arbetsplatserbjudande.

En av de viktigaste bestående myterna relaterade åt Atari-myterna, ganska mycket olik detta, gällde nyckeln med droger, bekräftad resten av ett antal källor och eftersom Warshaw berättar så den här typen:
Som även har hela tiden varit det finns en het diskussion i fråga om droganvändning inuti Atari. Jag behöver placera upphöra anger orsak snacket i fråga om som det finns en direkt anger orsak hela även garanti er i fråga om är benägna att som konsumerades ganska mycket droger inom Atari. För att inte hela, som fanns dem som avstod hemmahörande i är benägna att rösta och människor som hade varit överseende, så åtskillig antal ämnena konsumerades på väldigt ganska mycket av antal metod resten av väldigt massor av människor på antal avdelningar. Ingen person drog konsumerades resten av hela även ingen person provade hela droger, så någon person direkt upptäckta någon person drog någon person är benägna att för att använda sig av den. I själva verket hade varit de som hela kemiska droger.

Är benägna att läsa dessa fras gör är benägna att du ej behöver fräscha nämner Atari 2600? förmodligen för att inte i form av näsan…

[ad_2]

Leave a Reply