Cult of the Lamb, den primära gameplay-videon för att stödja actionäventyret Massive Monster

0

[ad_1]

Lammets kultsom intressanta actionäventyret utvecklat resten av Massive Monster, verkar i form av som första video- med ursprung i gameför att varar inom cirka arton min, publicerad resten av Game Informer.

Tillkännagav på Gamescom 2021, Cult of the Lamb närma sig tenderar att placera oss inom kommandot genom det finns en lamm besatt (säker) för att erbjuder liv åt det finns en kult inom funktion tenderar att sprida den genom världen, steg för steg för att hitta nya men även trogna anhängare.

Efter alla närma sig som tenderar att det har varit det fallgropar men även risker för att vi är redo att möta i form av svärdet men även det finns en uppsättning krafter för att tillhandahålls resten av gudomen för att räddade oss men även erbjuder liv åt en alltför stor mängd spektakulära strider.

Kommenterad resten av den konstnärliga regissören Julian Wilton film antal sekvenser resten av Cult of the Lamb, för att dessutom avslöjar spelets märkliga grafiska en metod men även dess bisarra färgval.

[ad_2]

Leave a Reply