denna sort är PS4-spelen anger orsak prenumeranter

0

[ad_1]

Sony även har meddelat uppdateringen PlayStation är faktiskt Resten av mars 2022 även därefter jag PS4-spel för att skulle vara tillgänglig inom streaming eller regionalt anger orsak prenumeranter på tjänsten på PS5, PS4 även PC.

PlayStation Now, spelen ifrån mars 2022

  • Shadow Warrior 3
  • Crysis remastrad
  • Relicta
  • Chicken Police – Måla sätt rött!

Huvudperson inom det finns en den här dagen recension, Shadow Warrior 3 är sätt nya kapitlet inom skytteserien utvecklad resten av Flying Wild Hog, för att markerar det finns en återgång mot ursprunget anger orsak franchisen efter sätt icke-linjära även samarbetsvilliga experimentet inom sätt olika avsnittet.

Crysis Remastrad (recension) som ersättare är sätt den remastrade versionen resten av den berömda Crytek-shootern, som kan är benägna att undersöka oss möta en komplett militär till 1 avlägsen ö, utrustad via det finns en mycket effektiv nanodräkt även via en gigantisk arsenal resten av antal krigsredskap.

Relicta Även Ett fysikbaserat förstapersonspusselspel under vilket du kommer kreativt bör kombinera magnetism även gravitation så att reda ut Chandra-basens hemligheter och tekniker. Och använder inte en någons räddning, djupt inne inom månen, är gör alla dina vetenskapliga tankar sätt den som för att är redo att upprätthålla din dotter på liv.

Inom toppen, Chicken Police – Måla sätt rött! är det finns en visuell roman för att berättar historien i fråga om Sonny Feartherland även Marty MacChicken, det finns en direkt formidabla detektiver även är faktiskt fallna något ifrån nåden så helt fast beslutna är benägna att göra sig ett rykte hela genom är benägna att slutföra ett hårt nytt omständigheter.

[ad_2]

Leave a Reply