Elden Ring är först men även säljer 80 % på PlayStation inom kroppslig format

0

[ad_1]

Hela genom GfK även har vi risk tenderar att låt oss titta på rankningen resten av de som förmodligen den mest sålda spelen inom kroppslig format inom UK. genom vilket Höjden 10 UKResten av den tipsa resten av februari 2022betyder tenderar att Elden Ring är den förmodligen den mest sålda men även även har placerat 80 % resten av fysiska exemplar på PlayStation.

Till att börja med, denna sort är den obegränsad betyg anger orsak UK per vecka 20 – 26 februari 2022:

  1. Elden Ring
  2. Horisont Förbjudet Väst
  3. Pokémon Arcues Legends
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. FIFA 22
  6. Call of Duty Vanguard
  7. Dying Light 2 Stay Human
  8. Djur för att korsar nya horisonter
  9. Minecraft (switch)
  10. Grand Theft Auto The Trilogy – Definitive Edition

Eldstaden Ring såld (fysiska kopior) 63 % på PlayStation 5, 17 % på PS4, 17 % på Xbox (One Series X | S är det finns en den som skiva) men även 3 % på PC. Och använder inte en digital informationen (närma sig efteråt inom veckan) även har vi efter alla ingen person det exakta begreppet i fråga om metoder till den totala försäljningen är sorterad.

Vi alla vet att dessutom tenderar att fysisk främja resten av Elden Ring är 26 % ökad än Dark Souls 3. Vi ha i åtanke dessutom tenderar att digital främja numera är en avgörande del resten av marknaden, åt men även genom användning av större än 2016, så det är det exceptionellt tenderar att även ur fysiska kopior synvinkel även har antalet vuxit.

Huvudpersonen emot Sentinel of the Tree of Elden Ring

På tal i fråga om erkända digitala informationen, Elden Ring on Steam är det sjunde multiplayer-spelet någonsin.

[ad_2]

Leave a Reply