Martha is Dead, Collector’s Edition anger orsak PS5 tillkännagavs resten av LKA dessutom Wired Productions

0

[ad_1]

Martha är förlust av liv kommer till och med är benägna att släppas inom fysisk variant till en början resten av 2022 dessutom även har sammanfattning tillkännagivits Samlarutgåva anger orsak PS5 resten av sporten utvecklat resten av som italienska laget LKA.

Ute den 24 februari i digitalt format, Martha is Dead berättar historien i fråga om det finns en flicka, Giulia, fast valen är benägna att kontrollera personer för att dödade hennes tvillingsyster Martha, emot den fascinerande bakgrunden resten avItalien 1944.

“Den exklusiva Collector’s Edition anger orsak PlayStation 5, för att bara närma sig är benägna att säljas inom ett reducerat variation av resten av 1 000 prylar, är är faktiskt tillgänglig anger orsak förbeställning anger orsak den brittiska dessutom eu marknaden exklusivt på Wired Productions Store i form av ett rekommenderat värdet på 125 £.”

“Nordamerikanska lirare närma sig ha förmågan att förbeställa ifrån dessutom i form av den 8 februari Spel med begränsad körning i form av det finns en MSRP på 165 $”, står som inom pressmeddelandet.


Martha is Dead, the Collector's Edition för PS5
Martha is Dead, the Collector’s Edition anger orsak PS5

“Vi är de väldigt glada genom de som positiva reaktionerna vi har varit försedd med fått fram till denna punkt anger orsak Martha Is Dead, dessutom vi är de glada genom ha förmågan att erbjuda på detta firande paket ytterligare alla de våra förmodligen den mest lojala följare”, säger Luca Dalco, grundare dessutom direktör anger orsak LKA.

Fördjupa dig inom ljudspår stämningsfull i form av det finns en en roman färgad variant på trippel vinyl, även tillgänglig att inköpa individuellt ifrån Collector’s Edition. Den finns inom extremt begränsade kvantiteter, i form av bara 500 exemplar producerade; förbeställning är är faktiskt tillgänglig på Wired Productions Store, i form av ett rekommenderat försäljningspris på 50 £ anger orsak brittiska dessutom eu marknader. För att stödja nordamerikanska köpare närma sig förbeställningen ifrån dessutom i form av den 8 februari Spel med begränsad körning i form av ett rekommenderat värdet på 65 USD.

Såväl som är digitala förbeställningar på PlayStation dessutom GOG är faktiskt tillgängliga; Idrottsman för att förbeställer Martha Is Dead på PlayStation Store eller GOG, anger orsak PC, närma sig det som får LKA:s prisbelönta första spela, Ljusets stad, tillgänglig anger orsak snabb få. The Town of Light utspelar sig inom samma identiska universum för att Martha is Dead dessutom segment LKAs ardor anger orsak djupa dessutom mörka flerskiktsberättelser, för att har fått emottaga sin fortsätter med i form av Martha Is Dead.

Utvecklad på Unreal Engine 4, Martha Is Dead kombinerar verkliga miljöer i form av som tillhör det historiska tillfällen ifrån olika världskrigets slutlig 12 månader, vidskepelse, folklore dessutom det finns en stark psykologisk ångest. Sporten öppnar sig djupt på den italienska jordbruket varje gång allierade dessutom axelstyrkor förvandlar nationen ytterligare ett slagfält.

Collector’s Edition rymmer:

  • Fascinerande originalspelsoundtrack på trippelvinyl i form av gatefold-omslag, även tillgänglig för att nedladdningsbar digital kopia.
  • Fysisk kopia resten av Martha Is Dead anger orsak PlayStation 5.
  • Exklusivt metallfodral i form av speciella konstnärliga ansträngningar.
  • Inbunden version resten av Collector’s Artbook i form av det finns en unik samling resten av spelets konstnärliga ansträngningar.
  • “La Dama bianca”, ebook för att berättar den oroande historien i fråga om “The Legend of La Dama Bianca” för att finns inom sporten.
  • Grafisk roman: Lär dig extra i fråga om händelserna för att ledde resultat i ytterligare denna mörka psykologiska thriller.
  • Tarotkort: Det finns en komplett uppsättning i form av 22 exklusiva tillfällig i form av unika konstnärliga ansträngningar, liknar dom som setts inom spelets historiskt förflutet.
  • Collector’s Coin Pack inom begränsad upplaga.
  • Dubbelsidig affisch för att spelets ikoniska konstnärliga ansträngningar.
  • Spelkarta för att alla de de som mest viktiga platserna inom sporten.
  • Exklusiva samlarklistermärken.
  • Attraktiv presentationslåda.
  • Individuellt numrerat äkthetsintyg.
  • Bonus digital kopia resten av Martha Is Dead ifrån Steam Store.

“Denna Collector’s Edition är det finns en hyllning ytterligare Martha Is Dead dessutom den begåvade prisbelönta studion för att skapade den, LKA”, säger Leo Zullo, VD anger orsak Wired Productions.

“Att leverera fansen chansen du kommer att behöva ett idealiskt fysisk produkt, full resten av innehåll material, är betydligt vi hela tiden även har älskat är benägna att göra i form av Wired-spel. Vi önskade att ha det roligt Lucas underbara arbete dessutom hans arbetskraft dessutom erbjuda Martha-fansen. Is Dead alla sakerna innehåll material ifrån Collector’s Edition.”




[ad_2]

Leave a Reply